h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Emre Belözoğlu, transfer yasağının kalkacağına inanıyor

Emre Belözoğlu, transfer yasağının kalkacağına inanıyor

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Kasımpaşa maçının ardından transfer yasağının kalkacağını düşündüklerini ve hazırlık yaptıklarını belirtti. Galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Belözoğlu, oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade etti. FIFA tarafından verilen transfer yasağının kalkacağını düşündüklerini ve mevcut oyuncularla vedalaşmaları gerektiğini dile getiren Belözoğlu, transfer tahtasını açmak için yönetim ile görüşmeler yaptıklarını ve doğru oyuncuları getireceklerini söyledi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, transfer yasağının kalkacağına inandıklarını belirtti. Belözoğlu, “Biz birçok şeyi zaten planlamıştık. Oyuncularla görüşmelerimiz de oldu. Mevcut 15 yabancı oyuncumuz olduğu için bazı oyuncularla vedalaşmamız gerekiyor. Transfer tahtasını açmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

MKE Ankaragücü, Trenyol Süper Lig’in 20. haftasında Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, öncelikle Mehmetçikler için başsağlığı dileyerek sözlerine başladı. Belözoğlu, takım olarak galibiyetten memnun olduklarını ifade ederek, son maçlarda birçok beraberlik yaşadıklarını ve bu durumun oyuncular üzerinde baskı oluşturduğunu belirtti. Ancak Antalyaspor maçından sonra oyuncuların gösterdiği performanstan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Emre Belözoğlu, MKE Ankaragücü’ne verilen transfer yasağının kalkacağına inandıklarını söyledi. Yöneticilerle yaptıkları görüşmelerde bu konuda söz aldıklarını ifade eden Belözoğlu, hazırlıklarını buna göre yaptıklarını ve mevcut kadroda bazı oyuncularla vedalaşmalarının gerektiğini dile getirdi. Transfer tahtasını açmaları gerektiğini vurgulayan Belözoğlu, doğru oyuncuları getireceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.

Trendyol Süper Lig Maç Sonucu: RAMS Başakşehir, Alanyaspor’u İlk Yarıda 2-1 Mağlup Etti

Sıradaki haber:

Trendyol Süper Lig Maç Sonucu: RAMS Başakşehir, Alanyaspor’u İlk Yarıda 2-1 Mağlup Etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.