h Dolar 34,2497 % 0.06
h Euro 37,0141 % 0.06
h Sterlin 44,4586 % -0.04
h Altın (Gr) 3.022,79 %1,03
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Erciyes Esen Makina Futbol Kulübü 1-0 Kayseri Yolspor’u mağlup etti

Erciyes Esen Makina Futbol Kulübü 1-0 Kayseri Yolspor’u mağlup etti

Kayseri Süper Amatör Küme A Grubu'nda Erciyes Esen Makina FK, 1-0'lık skorla Kayseri Yolspor'u mağlup etti ve zirve yarışını sürdürdü. Latif Aydemir'in attığı golle galibiyete ulaşan Erciyes Esen Makina FK, takım olarak iyi bir performans sergiledi. Argıncık Stadı'ndaki karşılaşmada hakemler, mücadeleyi yönetti. Bu sonuçla birlikte Erciyes Esen Makina FK, puanını arttırarak liderlik yarışında üst sıralarda kalma hedefine bir adım daha yaklaştı.

Kayseri Süper Amatör Küme A Grubu’nda Erciyes Esen Makina FK, Kayseri Yolspor’u 1-0 mağlup ederek zirve mücadelesini sürdürdü. Argıncık Stadı 1 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı Furkan Ulu, İzzet Samur ve Bekir Kalkanlı hakem üçlüsü yönetti. Erciyes Esen Makina FK’ya galibiyeti getiren golü Latif Aydemir attı.

Kayseri’de heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Ligin 13. haftasında Erciyes Esen Makina FK ile Kayseri Yolspor karşılaştı. İlk gol, Erciyes Esen Makina FK forması giyen Latif Aydemir’den geldi. Maçın 10. dakikasında kaydedilen bu gol, ev sahibi takıma üç puanı getirdi.

Erciyes Esen Makina FK, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdürdü. Kayseri Yolspor ise rakibine karşı etkili ataklar geliştiremeyerek sahadan mağlup ayrıldı.

Erciyes Esen Makina FK’nın galibiyetiyle ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör, takımının iyi bir oyun sergilediğini ve sonuca önemli bir adım attıklarını belirtti. Kayseri Yolspor cephesinde ise üzüntü hakimdi. Teknik ekip, eksiklikleri değerlendirerek önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Bu sonuçla, Erciyes Esen Makina FK ligin zirvesindeki yerini korurken, Kayseri Yolspor ise düşme hattına yaklaşmış oldu.

Futbol tutkunları merakla gelecek haftaları bekliyor. Kayseri Süper Amatör Küme A Grubu’nda heyecan devam ederken, takımlar arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Gözler, bir sonraki müsabakaya çevrildi.

Faruk Koca, Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısına iştirak etti

Sıradaki haber:

Faruk Koca, Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısına iştirak etti