h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Erkan Sözeri, Takıma Mücadeleci Bir Oyun Anlayışı Kazandıracağını Açıkladı

Erkan Sözeri, Takıma Mücadeleci Bir Oyun Anlayışı Kazandıracağını Açıkladı

Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takımın yeni hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Sözeri, oyuncuların motivasyonlarının yüksek olduğunu ve iyi çalıştıklarını belirtti. Yeni transferlerin de takıma uyum sağladığını dile getiren Sözeri, Karşıyaka'nın üst sıralara çıkmak için çalıştıklarını vurguladı. Söyleşi sırasında heyecanlı olduğunu ifade eden Sözeri, taraftarlara güzel bir mücadele izleteceklerini ve şampiyonluğa birlikte yürüyeceklerini söyledi. Takımın savunmaya da hücuma da yardım edeceğini belirten Sözeri, oyuncuların daha özgüvenli olduğunu ve pas odaklı bir oyun sergilediklerini açıkladı. Önceliğin iyi bir mücadele olduğunu vurgulayan Sözeri, ikinci devreye güzel bir oyunla başlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takımının kamp dönemini değerlendirerek oyuncularının iyi çalıştığını ve motivasyonlarının yüksek olduğunu belirtti. Sözeri, Karşıyaka’nın şampiyonluk hedefine sahip bir takım olduğunu ve bu hedefe ulaşmak için çalıştıklarını ifade etti. Yeni transferlerin de uyum sağladığını ve takıma enerji kattıklarını dile getiren Sözeri, Karşıyaka camiasının güzellikleri hak ettiğini vurguladı. Başarılı bir mücadele ortaya koymak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Sözeri, taraftarlarının desteğinin önemine vurgu yaptı. Oyun anlayışlarını ise takım savunmasına ve takım bütünlüğüne dayandırdıklarını belirten Sözeri, hücum ve savunmada beraber hareket etmeyi hedeflediklerini ifade etti. Pas organizasyonları ve oyun içi organizasyonlarda eksiklerini giderdiklerini belirten Sözeri, oyuncularının kendine güvenli olduğunu ve iyi bir mücadele sergilemek istediklerini söyledi. İkinci devreye güzel bir galibiyetle başlamak istediklerini dile getiren Sözeri, taktik antrenmanlarının ardından iyi bir oyun beklediğini ifade etti.

Erzurumspor FK, galibiyet hedefinde

Sıradaki haber:

Erzurumspor FK, galibiyet hedefinde

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.