h Dolar 34,0125 % -0.17
h Euro 38,0469 % -0.17
h Sterlin 45,3308 % 0.63
h Altın (Gr) 2.833,57 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Eski Fenerbahçe Yıldızı İbrahim Yattara, İstanbul Amatör Lig’de Futbol Oynuyor

Eski Fenerbahçe Yıldızı İbrahim Yattara, İstanbul Amatör Lig’de Futbol Oynuyor

Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Yattara, İstanbul'daki amatör kulüplerden Yeniköy Spor'da forma giymeye devam ediyor. Yattara, amatör futbolcularla antrenman yapıyor ve maçlara çıkıyor. İlgisi oldukça yoğun olan Yattara, çevredeki vatandaşların da dikkatini çekiyor. Haber, Yattara'nın şu anki kulübünden sonra antrenör olarak meslek hayatına devam etmek istediğini ortaya koyuyor.

Trabzonspor’un eski futbolcusu İbrahim Yattara, İstanbul’da yer alan Yeniköy Spor kulübünde amatör futbol oynuyor. Yattara, amatör futbolcularla antrenman yapmak ve maçlara çıkmak için bu kulübü tercih etti. Yeniköy Spor’daki futbolculara eğitim veren Yattara, çevredeki insanların da büyük ilgisini topluyor. Gelecekte antrenörlük yapmayı planlayan Yattara, şu anda bulunduğu kulüpten sonra da sporculuk kariyerini sürdürme isteğinde olduğu belirtildi.

“Futbol benim işim”

Yattara, takımını ve ligin durumunu değerlendirdi. “Takım olarak başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Üst lige çıkabilmek için maçları kazanmamız ve galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Her maça final maçı gibi çıkacağız, çünkü mutlaka üst lige çıkmamız gerekiyor. Şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Bugün oynayacağımız maçta sakatlık olmamasını umuyoruz ve 3 puan almayı hedefliyoruz. Bu benim amatör ligde oynadığım üçüncü takımım. Yeniköy Spor, Muğla Spor ve Ortaköy Spor’da da oynadım. Oynadığım takımları beğeniyorum. Takımlardaki yöneticiler, hocalar ve takım arkadaşlarım hepsi güzel insanlar. Yeniköy Spor’da gerçekten bir aile gibiyim, takım arkadaşlarım ve hocalarım bana saygı duyuyor, ben de onlara saygı duyuyorum. Burada çok mutluyum. Futbol benim mesleğim, yeşil sahadan ayrılmak istemiyorum” dedi.

İbrahim Duman: “Yattara takıma dokunuşlarıyla gençleri spora teşvik ediyor”

Kulüp başkanı İbrahim Duman, Yattara’yı ikna edebilmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. Yattara’nın takıma katkı sağlayacağını düşündüğü için teklifi kabul ettiğini belirten Duman, onun gibi bir yıldızın takımda olmasının büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti. Yattara’nın hem hocalara hem de takım arkadaşlarına yardımcı olduğunu ve başarıya katkı sağladığını vurgulayan Duman, “Yattara, ailesini burada gördüğü için takımda kalıyor, para ve pul gibi başka bir etken yok. Yeniköy’de herkes Yattara’dan bahsediyor, büyük bir sevinç yaşıyoruz. Takımdaki her oyuncuya dokunuyor, genç kardeşlerimizi spora teşvik ediyor. Uzun yıllar birlikte çalışmayı umuyoruz” dedi.

Elit Voleybol, Voleybol Genç Erkekler Kayseri Şampiyonluğunu Kazandı

Sıradaki haber:

Elit Voleybol, Voleybol Genç Erkekler Kayseri Şampiyonluğunu Kazandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.