h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü’nü 2-0 mağlup etti!

Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü’nü 2-0 mağlup etti!

Eyüpspor, Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü'nü 2-0 mağlup ederek 18. hafta maçını kazandı. Ampem'in golüyle öne geçen Eyüpspor, Regattin'in penaltıdan attığı golle skoru 2-0 olarak belirledi. Maçta başka gol olmadı.

Türkiye Futbol 1. Lig’in 18. haftasında, Eyüpspor evinde Ankara Keçiörengücü’nü 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın özeti şu şekildedir:

İlk yarıda iki takım da etkili ataklar gerçekleştirdi. 12. dakikada Eyüpspor’dan Melih İnan’ın şutunu kaleci kornere çeldi. 27. dakikada Ankara Keçiörengücü ise Ampem ile etkili bir pozisyon yakaladı, ancak kaleci Metin golü önledi.

34. dakikada Murat Uçar’ın yaptığı ortaya iyi yükselen Ampem, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Eyüpspor 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da iki takım da gol arayışını sürdürdü. 61. dakikada Eyüpspor ceza sahasında yaşanan bir el müdahalesi sonucu hakem penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanan Regattin, topu ağlara göndererek takımının skoru 2-0’a getirdi.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında her iki takım da fırsatlar bulsa da başka gol olmayınca maç Eyüpspor’un 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı.

Hakemler: Yiğit Arslan, Kemal Elmas, Ömer Lütfü Aydın

Eyüpspor: Berke Özer, Murat Uçar, Metehan Baltacı, Claro, Caner Erkin (Ömer Bayram dk. 72), Robin Yalçın (Melih Kabasakal dk. 72), Ahmed Kutucu, Regattin (Mete Kaan Demir dk. 83), Recep Niyaz, Ampem (Sinan Gümüş dk. 90), Bruno (Seslar dk. 84)

Yedekler: Birkan Tetik, Mustafa Pektemek, Uğur Demirok, Urozov, Bekir Yılmaz

Teknik Direktör: Arda Turan

Ankara Keçiörengücü: Metin Uçar, Melih İnan, Ahmet Kesim, Alihan Kubalas, Arda Şengül, Mara, Şahverdi Çetin (Erkan Eyibil dk. 46), Selim Ilgaz (Camara dk. 65), Bardhi (Musa Caner Aktaş dk. 84), Ariyibi, Koray Kılınç (Dembele dk. 65)

Yedekler: Ekrem Kılıçarslan, Nyarko, Özer Özdemir, Innocent, Bahadır Yıldırım, Orhan Nahırcı

Teknik Direktör: Ahmet Cingöz

Goller: Ampem (dk. 34), Regattin (dk. 62 pen.) (Eyüpspor)

Sarı kartlar: Metehan Baltacı, Ahmed Kutucu (Eyüpspor), Mara, Ahmet Kesim, Alihan Kubalas (Ankara Keçiörengücü)

Beşiktaş, Fatih Karagümrük’ü 3-0 yenerek Süper Lig’de kazanma serisine devam etti!

Sıradaki haber:

Beşiktaş, Fatih Karagümrük’ü 3-0 yenerek Süper Lig’de kazanma serisine devam etti!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.