h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fahrudin Omerovic: “Zor günleri en hızlı şekilde geride bırakacağız”

Fahrudin Omerovic: “Zor günleri en hızlı şekilde geride bırakacağız”

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Göztepe ile Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçı öncesi zor günleri aşacaklarını ve daha iyiye gitmek için çalışacaklarını söyledi. Omerovic, uzun yıllar beraber çalıştığı Aykut Kocaman ile gönül bağının olduğunu da belirtti. Konyaspor, Göztepe maçının hazırlıklarına antrenmanla devam etti. Başkan Ömer Korkmaz ve yönetim kuruluna teşekkür eden Omerovic, Konyaspor'un en iyisine layık bir camia olduğunu vurguladı.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Göztepe ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçı öncesi umutlu açıklamalarda bulundu. Omerovic, takımın bu zor zamanları en kısa sürede atlatıp daha iyi bir performans sergilemek için çalışacaklarını belirtti.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Göztepe’yi ağırlayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Fahrudin Omerovic’in yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, futbolcular ısınma hareketleri ve pas çalışmalarının ardından taktik çalışmalarına geçti.

Antrenmanda basın mensuplarına konuşan Omerovic, Konyaspor camiasına teşekkür ederek, burada geçirdikleri güzel günleri hatırlattı. Geçmişte kupa zaferi ve Avrupa macerası yaşadıklarını dile getiren Omerovic, şehrin kendilerine sıcak bir ortam sunduğunu belirtti. Başkan Ömer Korkmaz ve yönetim kuruluna güvendikleri için teşekkür eden Omerovic, heyecanlı olduklarını ve önlerinde zorlu bir dönem olduğunu söyledi. Ancak kendine ve ekibine güvendiğini dile getiren Omerovic, bu zor zamanları aşacaklarını ve daha iyiye doğru ilerleyeceklerini ifade etti.

Aykut Kocaman ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını ve aralarında bir gönül bağı olduğunu vurgulayan Omerovic, kulüplerin teknik direktör arayışına girmesinin doğal bir durum olduğunu belirtti. Kendisinin bu tür sorumluluklardan kaçmayan biri olduğunu dile getiren Omerovic, risk almaksızın başarının gelmeyeceğini söyledi.

(Özgünleştirilmiş haber özetidir.)

Genç milliler, hazırlık maçında 2-2 berabere kalarak rakipleri ile puanları paylaştı

Sıradaki haber:

Genç milliler, hazırlık maçında 2-2 berabere kalarak rakipleri ile puanları paylaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.