h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fatih Tekke, maç sonucunu beklemediğimiz bir skor olarak yorumladı

Fatih Tekke, maç sonucunu beklemediğimiz bir skor olarak yorumladı

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Ziraat Türkiye Kupası'nda Samsunspor'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından, beklemeyi verdikleri oyunculardan memnun olmadıklarını söyledi. Tekke, önlerinde Rize maçıyla başlayacak olan önemli bir periyot olduğunu ve sakatların, cezalıların dönüşünün kolay olmayacağını belirtti. Ayrıca taraftarların desteğini beklediklerini ve moral olarak onları motive etmek istediklerini ifade etti.

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Samsunspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, oyuncuların beklenmeyen performanslarından dolayı memnuniyetsiz olduklarını ifade etti. Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda ev sahibi Corendon Alanyaspor, Samsunspor’a 3-1 mağlup oldu. Maç sonrası konuşan Tekke, ilginç bir maç olduğunu belirterek, her iki takımın da az süre alan oyuncularıyla mücadeleye başladığını söyledi. Oyunun bir bölümünde yapılan bir hata sonucunda istenmeyen durumlar ortaya çıktığını vurgulayan Tekke, beklenmeyen oyunculara fazla süre verildiğini ve düşünülmedik isimlerin tekrar tercih edildiğini ifade etti. Rakiplerine üstünlükleri olmadığını belirten Tekke, üç gol yediklerini söyledi. Tekke, 4 maçın önemli bir dönemi temsil ettiğini ve sakat ve cezalı oyuncuların geri dönüşlerinin gerçekleşeceğini ifade etti. Bu sürecin kolay olmayacağını belirten Tekke, ancak başarılı olan oyuncularıyla yine başaracaklarını düşündüğünü söyledi. Oyuncuların beklenilen performansın altında kaldığını ve beklenmeyen bir skorla karşılaştıklarını belirten Tekke, lig dönüşü yapmak zorunda olduklarını ve cumartesi günü önemli bir maçları olduğunu ifade etti. Taraftarlardan özellikle top oyuncularını desteklemelerini beklediklerini belirten Tekke, bu durumun moral olduğunu ve rakip takımın da duygularını olumlu yönde etkilemek istediklerini söyledi. Herkesin üzgün olduğunu belirten Tekke, bunun tek sorumlusunun kendisi olduğunu ve kimse tarafından istenmediğini ifade etti. Karşılaşmanın karşılığını alamadıklarını belirten Tekke, Samsunspor’u tebrik etti ve önlerine bakacaklarını söyledi.

PFDK, Koita’ya 1 maçlık men cezası uyguladı

Sıradaki haber:

PFDK, Koita’ya 1 maçlık men cezası uyguladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.