h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fenerbahçe, Gaziantep’e ziyaret gerçekleştirdi

Fenerbahçe, Gaziantep’e ziyaret gerçekleştirdi

Fenerbahçe, Gaziantep FK maçı için Gaziantep'e ulaştı. Havalimanında toplanan taraftarlar kafileyi sevgi gösterileriyle karşıladı. Yeni transfer Bonucci de ilgi odağı oldu. Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda çeşitli isimler yer alıyor.

“Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda oynayacağı maç için Gaziantep’e vardı. Gaziantep Havalimanı’nda bir araya gelen yüzlerce sarı-lacivertli taraftar, kafileyi tezahüratlar ve çiçeklerle karşıladı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda oynayacağı maç için şehre ulaştı. Sarı-lacivertliler, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan uçakla Gaziantep’e geldi. Takımın şehre varması sırasında havaalanında hazır bulunan Fenerbahçe taraftarları, Teknik Direktör İsmail Kartal ve futbolcuları tezahüratlarla karşıladı. Özellikle yeni transfer Leonardo Bonucci’ye taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Fenerbahçe kafilesi daha sonra havalimanından ayrılarak konaklayacakları otele geçti.

Fenerbahçe’nin kamp kadrosunda yer alan oyuncular arasında yeni transfer Bonucci’nin yanı sıra Livakovıc, İrfan Can Eğribayat, Furkan, Mert Müldür, Serdar Aziz, Jeyden Osterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Lincoln, Fred, İsmail Yüksek, Bartuğ, Syzmanski, Mert Hakan Yandaş, İrfancan Kahveci, Cengiz Ünder, Joshua King, Emre Mor, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko ve Batshuayi bulunuyor.”

Trendyol 1. Lig maçında Adanaspor ve Boluspor berabere kaldı (1-1)

Sıradaki haber:

Trendyol 1. Lig maçında Adanaspor ve Boluspor berabere kaldı (1-1)

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.