h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda Adanaspor’u 6-0 mağlup ettiği karşılaşmada galip geldi.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda Adanaspor’u 6-0 mağlup ettiği karşılaşmada galip geldi.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Adanaspor'u 6-0 mağlup ederek son 16'ya yükseldi. Lincoln ve Batshuayi'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Fenerbahçe, ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürdü. Batshuayi'nin hattrick yaptığı maçta, Mert Hakan ve Emre Mor da gol kaydetti. Adanaspor ise maç boyunca etkili bir performans sergileyemedi. Sarı kart gören tek oyuncu ise Adanaspor'dan Dabo oldu.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Adanaspor’u 6-0 yenerek son 16’ya yükseldi. İşte maçtan dakikalar:

İkinci yarıda 49. dakikada Batshuayi’nin pasıyla ceza sahası içinde Mert Hakan’ın önüne düşen topa yapılan şutta kaleci Ahmet Said kornere çeldi.
50. dakikada Mert Hakan’ın sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda Bartuğ Elmaz’ın kafa vuruşu arka direğe giderken, Batshuayi’nin dokunuşuyla filelerle buluştu. Skor 3-0 oldu.
60. dakikada Metehan’ın sağ taraftan ceza sahasına yaptığı taç atışında Oberlin’e bıraktığı topu kaleci İrfan Can kornere çeldi.
68. dakikada Mert Hakan’ın kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen Batshuayi’nin kafa vuruşu ağlarla buluştu. Fenerbahçe 4-0 öne geçti.
71. dakikada Emre Mor’un pasıyla hareketlenen Batshuayi, rakibini çalımlayıp ceza sahasına girdikten sonra yaptığı sert vuruşla golünü attı. Skor 5-0 oldu.
81. dakikada Emre Mor, ceza sahasının sağ tarafından son çizgiye inip altıpas içerisine ortasını yaptı. Mert Hakan’ın dokunuşuyla top ağlarla buluştu ve Fenerbahçe, skoru 6-0 yaptı.

Maçın hakemleri Çağdaş Altay, Candaş Elbil ve Abdullah Uğur Sarı idi.
Fenerbahçe’nin sahaya sürdüğü ekip ise İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Bonucci, Oosterwolde, Lincoln, Krunic, Bartuğ Elmaz, Emre Mor, Mert Hakan Yandaş, King ve Batshuayi’den oluşuyordu.
Adanaspor’un ise kadrosunda Ahmed Said Kıvanç, Ferhat Katipoğlu, Fatih Kurucuk, Evren Korkmaz, Lukaku, Harun Alpsoy, Kubilay Aktaş, Dabo, Burhan Tuzun, Oberlin ve Junior Fernandes yer aldı.

Goller Lincoln (29. dakika), Batshuayi (39., 50., 68. ve 71. dakikalar) ve Mert Hakan Yandaş (81. dakika) tarafından atıldı. Adanaspor’dan Dabo sarı kart gördü.

Mauro Icardi, İstanbul’a ayak bastı!

Sıradaki haber:

Mauro Icardi, İstanbul’a ayak bastı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.