h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fenerbahçe’den Galatasaray’a çağrı: “Birlikte hareket etme zamanı”

Fenerbahçe’den Galatasaray’a çağrı: “Birlikte hareket etme zamanı”

Fenerbahçe, Galatasaray'ı tüm hakem kararlarını tartışmaya davet etti. Sarı-lacivertli kulüp, Galatasaray'ın yapmış olduğu basın toplantısına tepki göstererek, tüm hakem kararlarını ele alacak bir toplantı düzenlenmesi çağrısında bulundu. Fenerbahçe, kendileriyle aynı kanalda, istedikleri gazetecilerin sorularıyla bu konuyu kamuoyunun gözü önünde konuşmayı beklediklerini belirtti. Kulüp, Galatasaray'ın söylemlerinin gerçekleri çarpıtma ve kendini akıllı gösterme amaçlı olduğunu öne sürdü. Fenerbahçe, tüm kamuoyunun bu çağrıya yanıt vermesini ve kulübün duruşunu takdir etmesini istedi.

Fenerbahçe, Galatasaray’ın bugün düzenlediği basın toplantısının ardından sarı-kırmızılı kulübe çağrıda bulundu. Fenerbahçe, “Tüm hakem kararlarını, sadece bu sezonla sınırlamadan geride kalan dönemleri de kapsayacak şekilde, istedikleri medya kanalında, istedikleri gazetecilere istedikleri sorularıyla halkın gözü önünde konuşmaya dördüncü kez davet ediyoruz. Onları dürüst bir tartışma ortamına bekliyoruz” dedi. Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada, “Galatasaray Spor Kulübü’ne çağrımızdır. Kendi işlerinde her şey yolundayken ‘itidal çağrıları’ yaparak ilk puan kaybında ‘Sportif AŞ Başkanvekili’nin basın toplantısı yapacağını’ duyuran rakibimiz, bugün Başkanı ve İkinci Başkanı’nın da yer aldığı kalabalık bir basın toplantısı düzenlemiştir. İlgili toplantıda tek amaç Kulübümüzün algı yönetimi yapılmasıdır. Toplantı boyunca neredeyse her söylemlerinde gerçekleri çarpıtan, konuları saptıran bu yaklaşımı defalarca kez gördük. Bu nedenle samimiyetlerini test etmek ve tüm kamuoyuna göstermek adına uzun süredir yaptığımız çağrıyı tekrarlıyoruz: Fenerbahçe Spor Kulübü olarak tüm hakem kararlarını, sadece bu sezonla sınırlamadan geriye dönük olarak, istedikleri medya kanalında, istedikleri gazetecilerin istedikleri sorularıyla halkın gözü önünde konuşmaya dördüncü kez davet ediyoruz. Onları adil bir tartışma ortamında görmek istiyoruz. Fenerbahçe’yi sürekli suçlayanların, bu çağrıyı tarihi bir fırsat olarak değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Fenerbahçe’nin duruşunu ve rakibimizin tutumunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” şeklinde açıklama yapıldı.

Montella, Trabzonspor’u ziyaret etti

Sıradaki haber:

Montella, Trabzonspor’u ziyaret etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.