h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fenerbahçe’nin genç yıldızları Efekan ve Ahmet Necat, ilk kez sahaya çıkarak göz doldurdu

Fenerbahçe’nin genç yıldızları Efekan ve Ahmet Necat, ilk kez sahaya çıkarak göz doldurdu

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u 6-0 mağlup ettiği maçta genç oyuncular Efekan Karayazı ve Ahmet Necat Aydın, A takım formasıyla ilk kez sahaya çıktı. Efekan Karayazı, tecrübeli Leonardo Bonucci'nin yerine girdi ve orta sahada görev yaptı. Ahmet Necat Aydın ise Lincoln Henrique'nin yerine oyuna dahil oldu. Bu genç oyuncular daha önce Fenerbahçe'nin U19 takımında forma giyiyordu.

18 yaşındaki Efekan Karayazı ve Ahmet Necat Aydın, Fenerbahçe’nin Adanaspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında A takımına ilk kez dahil oldu. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Adanaspor’u konuk eden Fenerbahçe, muhteşem bir performans sergileyerek sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrıldı ve son 16 turuna yükseldi. Teknik direktör İsmail Kartal, rotasyonlu kadro ile mücadeleye çıktı ve genç oyunculara da fırsat verdi. 18 yaşındaki Efekan Karayazı, 64. dakikada deneyimli defans oyuncusu Leonardo Bonucci’nin yerine oyuna girerken, Krunic ise stoper bölgesine geçti. Müsabakada başarılı bir performans sergileyen Lincoln Henrique ise 83. dakikada Ahmet Necat Aydın’a yerini bıraktı. Fenerbahçe’nin U19 takımında forma giyen bu genç yetenekler, ilk kez A takım forması giymiş oldular.

Fenerbahçe, kendi sahasında 15. zaferini elde etti

Sıradaki haber:

Fenerbahçe, kendi sahasında 15. zaferini elde etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.