h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fernando Santos: “Çalışarak oyunumuzu daha da iyi hale getireceğiz”

Fernando Santos: “Çalışarak oyunumuzu daha da iyi hale getireceğiz”

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Karagümrük maçının ardından oyunlarını daha iyi hale getireceklerini belirtti. Oyuncuların galibiyeti hak ettiğini söyleyen Santos, taraftara da teşekkür etti. Santos, transfer takviyesi yapacaklarını ve orta sahaya önem verdiklerini ifade etti. Oyunun değişebileceğini söyleyen Santos, takımın topa sahip olmayı başardığında istedikleri skorlarla sahadan ayrılabileceklerini vurguladı. Aynı zamanda Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi hakkında da konuşan Santos, bazen teknolojiden yararlanmanın gerekebileceğini belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, takımın oyununu daha da geliştirmek istediklerini söyledi. Santos, “Beşiktaş bünyesindeki tüm oyuncular ve antrenörler özeldir” dedi. Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Santos, maçta iyi bir performans sergileyen oyuncularının galibiyeti getirdiğini belirtti. Santos, Beşiktaş’ın taraftarlarına verdiği destek için teşekkür ederken, takımın kontrolü eline aldığını ve layık olduğu bir galibiyet aldığını ifade etti. İkinci yarıda zorlandıklarını ancak daha sonra oyunda dengeyi sağladıklarını da ekledi. Santos, Beşiktaş’ın taraftarıyla güçlü bir birlik olması gerektiğini vurgulayarak, Beşiktaş’a yeni oyuncular geleceğini ve takımın daha da iyi olacağını söyledi. Teknik direktör ayrıca orta saha oyuncularının takımdaki önemine de değindi. Maça ve oyunun gidişatına göre oyunun değişebileceğini belirten Santos, Beşiktaş gibi büyük takımların topa daha fazla sahip olması gerektiğini ifade etti. Santos, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaparak, Beşiktaş’ın başarı isteğini ve hedeflerini bildiğini dile getirdi. Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi hakkında da konuşan Santos, teknolojiden zaman zaman yararlanmanın gereklilik olduğunu ifade etti.

Tayyip Talha Sanuç, Uzun Süredir Beklediği Günlerin Hayalini Kuruyor

Sıradaki haber:

Tayyip Talha Sanuç, Uzun Süredir Beklediği Günlerin Hayalini Kuruyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.