h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fernando Santos, İlk Maçında Sahaya Çıktı

Fernando Santos, İlk Maçında Sahaya Çıktı

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Fatih Karagümrük maçına tek değişiklikle çıktı. Adana Demirspor’dan transfer edilen Jonas Svensson ise yedek kulübesinde başladı. Fernando Santos, takımın son oynadığı Çaykur Rizespor maçına göre sadece bir değişiklik yaparak Salih Uçan'a şans verdi. Beşiktaş, Mert Günok, Onur Bulut, Bahtiyar Zaynutdinov, Tayyip Talha Sanuç, Umut Meraş, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun 11'i ile sahaya çıktı. Yedeklerde ise Ersin Destanoğlu, Jonas Svensson, Ante Rebic, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Jakson Muleka, Mustafa Hekimoğlu, Tayfur Bingöl ve Emrecan Terzi bekledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Fatih Karagümrük maçı için ilk 11’de sadece bir değişiklik yaptı. İşte detaylar…

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında evinde Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor. Yeni Teknik Direktör Fernando Santos, takımın başında ilk resmi maçına çıkarken, Adana Demirspor’dan transfer edilen Jonas Svensson da yedek kulübesinde yer aldı. Santos, önceki Çaykur Rizespor maçında oynanan 11’e göre Karagümrük karşısına sadece bir değişiklik yaparak sahaya çıktı. Portekizli teknik adam, Demir Ege Tıknaz’ın yerine Salih Uçan’a şans verdi.

Bu sezon Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe’nin ardından Beşiktaş’ta görev yapan 5. teknik direktör olan deneyimli antrenör Santos’un takımı ise şu isimlerden oluştu: Mert Günok, Onur Bulut, Bahtiyar Zaynutdinov, Tayyip Talha Sanuç, Umut Meraş, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun.

Yedek kulübesinde ise Ersin Destanoğlu, Jonas Svensson, Ante Rebic, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Jakson Muleka, Mustafa Hekimoğlu, Tayfur Bingöl ve Emrecan Terzi bekliyor.

Şehitler Dolmabahçe’de unutulmadı: Anlamlı bir anma töreni gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Şehitler Dolmabahçe’de unutulmadı: Anlamlı bir anma töreni gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.