h Dolar 34,2539 % 0.1
h Euro 37,1273 % 0.1
h Sterlin 44,5134 % 0.11
h Altın (Gr) 3.011,73 %0,66
h BIST100 8.734,36 %0,92
a
  • Vakit
  • Spor
  • Futbol efsanesi Lefter Küçükandonyadis, mezarı başında anıldı

Futbol efsanesi Lefter Küçükandonyadis, mezarı başında anıldı

Fenerbahçe ve Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran futbol efsanesi Ordinaryüs lakaplı Lefter Küçükandonyadis, vefatının 12. yılında kabri başında anıldı. Büyükada Rum Ortodoks Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine Lefter'in ailesi, yakınları, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ve taraftarlar katıldı. Tören sırasında Lefter'in mezarına çelenk bırakıldı ve dualar okundu.

“Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane oyuncusu olan Lefter Küçükandonyadis, vefatının ardından 12. yıl dönümünde unutulmadı.

Lefter Küçükandonyadis, Türk futbolunun efsanevi isimlerinden biri olarak, Büyükada Rum Ortodoks Mezarlığı’nda düzenlenen bir anma töreniyle anıldı. Lefter’in ailesi, yakınları, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ve taraftarlar, törene katılanlar arasındaydı.

Anma töreninde Lefter’in mezarına çelenk bırakıldı ve dualar okundu. Bu özel günde Lefter Küçükandonyadis’in hatırası bir kez daha yaşatıldı.

Trendyol Süper Lig Maçı: Hatayspor ile Pendikspor İlk Yarıda Berabere Kaldı

Sıradaki haber:

Trendyol Süper Lig Maçı: Hatayspor ile Pendikspor İlk Yarıda Berabere Kaldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.