h Dolar 34,2382 % -0.13
h Euro 37,1756 % -0.13
h Sterlin 44,5349 % 0.46
h Altın (Gr) 3.010,89 %0,62
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Spor
  • Galatasaray, Trabzonspor maçına yönelik çalışmalara başladı

Galatasaray, Trabzonspor maçına yönelik çalışmalara başladı

Galatasaray, Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde takım, dinamik ısınma, top kapma ve hücum çalışmaları gerçekleştirdi. Arjantinli futbolcu Mauro Icardi de antrenmana katıldı. Galatasaray, yarın yapacağı idmanla Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamlayacak.

Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor ile oynanacak olan Trendyol Süper Lig’in 21. haftasındaki maçın hazırlıklarına antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi. Takımın hazırlıkları, dinamik ısınma ile başladı ve ardından dar alan ve geniş alanlarda top kapma çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, topa sahip olma ve hücum çalışmalarıyla son buldu. Öte yandan, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi de antrenmanda yer aldı. Galatasaray, yarın sabah saat 11.30’da yapılacak olan antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Karagümrük, Kerem Atakan Kesgin’le yollarını ayırma kararı aldı

Sıradaki haber:

Karagümrük, Kerem Atakan Kesgin’le yollarını ayırma kararı aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.