h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Galatasaray, Trabzonspor’a deplasmanda üstünlük sağladı

Galatasaray, Trabzonspor’a deplasmanda üstünlük sağladı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Takım, maç öncesinde Trabzon'a geldi ve polis eşliğinde otellerine hareket etti. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Mauro Icardi'nin maçta oynayabileceğini söyledi. Öztürk, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının heyecan verici olduğunu belirtti ve Galatasaray'ın favori olduğunu vurguladı. Galatasaray'ın Trabzonspor maçı kadrosunda ise birçok önemli oyuncu yer alıyor.

Galatasaray, Trabzonspor ile oynayacağı Trendyol Süper Lig’in 21. hafta maçı için Trabzon’a geldi. Galatasaray kafilesi, Trabzon Havalimanı’na ulaştığında güvenlik önlemleri altında karşılandı ve otobüsle konaklayacakları otele hareket etti. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak Mauro Icardi’nin durumu hakkında, “Keyfi yerinde. İnşallah oynar” şeklinde konuştu. Öztürk ayrıca Süper Lig’deki zirve yarışını değerlendirerek Galatasaray’ın şampiyonluk için en büyük aday olduğunu belirtti ve Okan Hoca’nın ekibinin kendilerini mahcup etmediğini ifade etti.

Öte yandan Galatasaray’ın Trabzonspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Tete, Halil Dervişoğlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Kazımcan Karataş, Tanguy Ndombele ve Sacha Boey.

Şota Arveladze: “İlk devrenin son dakikasında gol yesek de pes etmedik

Sıradaki haber:

Şota Arveladze: “İlk devrenin son dakikasında gol yesek de pes etmedik

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.