h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Galatasaray Ümraniyespor’u 4-1 mağlup etti ve Ziraat Türkiye Kupası’nda zaferini ilan etti!

Galatasaray Ümraniyespor’u 4-1 mağlup etti ve Ziraat Türkiye Kupası’nda zaferini ilan etti!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Ümraniyespor'u 4-1 yenerek son 16'ya yükseldi. Abdülkerim Bardakcı, Tete ve Halil Dervişoğlu'nun attığı gollerle kazanan taraf olan Galatasaray, rakibinin tek golünü Barış Alper Yılmaz'ın kendi kalesine atmasıyla buldu. Maçta Ümraniyespor'dan İlhami Siraçhan Nas, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Ümraniyespor’u 4-1 mağlup ederek son 16’ya yükseldi. Maçın ikinci yarısında yaşanan önemli dakikaları şu şekilde özetleyebiliriz:

– 51. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun sert şutu üst direğe çarparak dışarıya gitti.
– 57. dakikada Kerem Demirbay’ın kullandığı serbest vuruşta Abdülkerim Bardakcı’nın kafa vuruşuyla top filelere gitti ve skor 3-1 oldu.
– 60. dakikada Kerem Demirbay’ın ceza sahası dışından kullandığı frikikte kaleci Abdülsamed topu kornere çeldi.
– 67. dakikada Ümraniyespor’un İlhami Siraçhan Nas, Halil Dervişoğlu’na yaptığı müdahale sonrasında ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
– 85. dakikada ceza sahası içinde Hamza Akman, Muhammed Mert’in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.
– 87. dakikada penaltıyı kullanan Halil Dervişoğlu’nun yerden vuruşuyla top filelere gitti ve skor 4-1’e geldi.

Maçın hakemleri Burak Pakkan, Serkan Çimen ve Anıl Usta olarak görev yaptı. Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, sahaya Günay Güvenç, Barış Alper Yılmaz, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Tete, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu on biriyle çıktı.

Ümraniyespor ise Abdulsamed Damlu, Mustafa Eser, Cavare, Glumac, Hasan Ayaroğlu, Serkan Göksu, Diniyev, İlhami Siraçhan Nas, Uğur Kaan Yıldız, Emre Demir ve Bouali’den oluşan kadrosuyla sahadaydı. Mustafa Gürsel ise takımın teknik direktörlüğünü üstlendi.

Maçta atılan goller ise şu şekilde oldu: Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), kendi kalesine attığı golle Ümraniyespor’un skorunun 23. dakikada 1-0 olmasına neden oldu. Ardından Galatasaray’dan Barış Alper Yılmaz (33. dakika), Tete (43. dakika), Abdülkerim Bardakcı (57. dakika) ve penaltıdan Halil Dervişoğlu (87. dakika) skoru 4-1’e getirdi.

Maçta sarı kartlar Galatasaray’dan Barış Alper Yılmaz, Ümraniyespor’dan ise Bouali ve Uğur Kaan Yıldız’a çıktı. Ümraniyespor’dan İlhami Siraçhan Nas ise 67. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Fenerbahçe, CEV Kupası’nda şampiyonluk yolunda ilerliyor

Sıradaki haber:

Fenerbahçe, CEV Kupası’nda şampiyonluk yolunda ilerliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.