h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Galatasaray ve Ümraniyespor, Türkiye Kupası’nda ilk defa karşı karşıya gelecek

Galatasaray ve Ümraniyespor, Türkiye Kupası’nda ilk defa karşı karşıya gelecek

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor ile ilk kez karşı karşıya gelecek. Türkiye Kupası 5. Tur maçı yarın saat 21.00'de RAMS Park'ta oynanacak. Galatasaray, Süper Lig'de yakaladığı başarılı performansı kupada da sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, son 8 maçtır yenilmiyor ve ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Maç öncesinde Galatasaray'da bazı eksikler bulunuyor. Ümraniyespor ise son 5 maçında kaybetmedi ve Galatasaray karşısında sürpriz yapmak istiyor. Maçı hakem Burak Pakkan yönetecek.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında yarın Ümraniyespor’u ağırlayacak. Bu maç, Galatasaray’ın Türkiye Kupası’ndaki ilk karşılaşması olacak. Maçın başlama saati 21.00 ve mücadele RAMS Park’ta gerçekleşecek. Galatasaray, Süper Lig’deki performansıyla ikinci sırada bulunurken, Ümraniyespor ise 1. Lig’in 9. sırasında yer alıyor. Tek maç üzerinden oynanacak bu karşılaşmanın galibi son 16 turuna yükselecek.

Galatasaray ve Ümraniyespor daha önce Süper Lig’de 2 kez karşı karşıya geldi. İki maçı da Galatasaray kazandı. Bu maçlarında Galatasaray 4 gol atarken, Ümraniye ise 2 gol kaydetti.

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 8 maçta yenilgi yüzü görmedi. Takım, bu maçlarda 6 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Ayrıca Galatasaray, ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Bu sezon ligde çıktığı 20 maçta sadece 11 gol yedi ve kalesini 11 maçta gole kapattı.

Galatasaray’da Mauro Icardi ve Sergio Oliveira sakatlıkları nedeniyle, Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ise milli takımlarında olmalarından dolayı Ümraniyespor maçında forma giyemeyecekler. Ancak Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez, sakatlıktan döndü ve maçta görev alacak.

Ümraniyespor ise son 5 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bu süre içerisinde 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde ettiler. Ümraniyespor’un kadrosunda ise sezon başında Galatasaray’dan kiralanan İlhami Siraçhan Nas bulunuyor.

Galatasaray – Ümraniyespor maçını hakem Burak Pakkan yönetecek. Yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Anıl Usta yapacakken dördüncü hakem ise Ömer Faruk Turtay olacak.

Söke’de TAYEM, yenilenen haliyle gençleri bekliyor

Sıradaki haber:

Söke’de TAYEM, yenilenen haliyle gençleri bekliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.