h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Galatasaray’da 4 değişiklik yapıldı

Galatasaray’da 4 değişiklik yapıldı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçında Sivasspor maçının 11'ine göre 4 değişiklik yaptı. Galatasaray'da birçok eksik oyuncu bulunuyor. Tete, 4 maç sonra 11'de yer alacak. Sacha Boey ve Berkan Kutlu da takımda yer aldı. Müsabakadan önce Mehmetçiklere saygı duruşu yapıldı. Tribünlerde yoğun bir katılım sağlandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sivasspor maçının kadrosuna göre Kayserispor maçında 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray, Kayserispor ile evinde karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Okan Buruk’un Sivasspor maçında sahaya sürdüğü kadroya göre Kayseri maçında 4 değişiklik yaptı. Sacha Boey, Barış Alper Yılmaz, Tanguy Ndombele ve Tete, Ali Turap Bülbül, Kazımcan Kartaş, Kerem Demirbay ve Kerem Aktürkoğlu’nun yerine görev alacak.

Eksikler

Galatasaray’da Mauro Icardi, Davinson Sanchez ve Sergio Oliveira’in sakatlıkları, Kerem Aktürkoğlu’nun kırmızı kart cezası, Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu’nun ise milli takımlarıyla Afrika Uluslar Kupası’nda olmaları nedeniyle kadroda yer almadı. İspanyol sol bek Angelino da teknik heyetin kararıyla kadroda yer almadı.

Tete 4 maç sonra ilk 11’de

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu’nun yokluğunda hücum hattında Brezilyalı futbolcu Tete’ye görev verdi. 23 yaşındaki futbolcu son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag maçında ilk 11’de şans bulmuş ve 4 maç sonra tekrar ilk 11’de görev almış oldu.

Sacha Boey geri döndü

Sarı-kırmızılıların Fransız sağ bek oyuncusu Sacha Boey, Kayserispor maçıyla sahalara geri döndü. Fenerbahçe derbisinde sarı kart gören Boey, cezalı duruma düşmüş ve Konyaspor maçında forma giyememişti. 23 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Sivasspor maçında ise sakatlığı nedeniyle görev alamamıştı.

Berkan Kutlu yedek kulübesinde

Sezon başında İtalyan ekibi Genoa’ya kiralanan ve ikinci transfer ve tescil döneminde takıma geri dönen orta saha oyuncusu Berkan Kutlu, Kayserispor maçının 21 kişilik kadrosunda yer aldı.

Sarı-kırmızılılar mücadeleye şu kadroyla çıktı: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Tete, Dries Mertens, Wilfried Zaha ve Halil Dervişoğlu. Yedek kulübesinde ise Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Gökdeniz Gürpüz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Hamza Akman ve Kazımcan Karataş bekledi.

Mehmetçikler unutulmadı

Karşılaşma öncesinde Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde terör örgütleriyle çatışmalarda şehit düşen Mehmetçikler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Galatasaraylı futbolcular, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” yazılı tişörtlerle sahaya çıktı. Tribünlerde de “Aziz şehitlerimizin mekanları cennet olsun” ve “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak uğrunda ölen varsa vatandır” pankartları yer aldı.

Tribünler dolup taştı

Galatasaray taraftarları, Kayserispor maçına yoğun ilgi gösterdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, İstanbul’daki soğuk hava ve hafta içi olmasına rağmen RAMS Park tribünlerini doldurdu. Müsabaka öncesinde futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar, takımlarını tezahüratlarla destekledi.

Beşiktaş, Eyüpspor müsabakası için son hazırlıklarını tamamladı

Sıradaki haber:

Beşiktaş, Eyüpspor müsabakası için son hazırlıklarını tamamladı