h Dolar 34,1237 % 0.29
h Euro 38,1216 % 0.29
h Sterlin 45,4893 % 0.35
h Altın (Gr) 2.874,49 %1,61
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Gaziantep FK ile Fenerbahçe Arasındaki Maçın Sonucu: Fenerbahçe 1-0 Önde!

Gaziantep FK ile Fenerbahçe Arasındaki Maçın Sonucu: Fenerbahçe 1-0 Önde!

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'nü 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe'nin golünü İrfan Can Kahveci attı. Penaltı atışında top direğe takılırken, diğer pozisyonlarda kaleciler etkili oldu. Maçın son dakikalarında ise Dragus'un şutu kornere çıktı. Sarı kartlar dağılırken, Fenerbahçe 3 puan alarak yoluna devam etti.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 20. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü deplasmanda 1-0 mağlup etti. Maçın ikinci yarısında yaşanan gelişmeler şu şekilde gerçekleşti:

– 48. dakikada Arda’nın müdahalesi sonucunda Fred’in yerde kalmasıyla hakem penaltı noktasını gösterdi.
– 49. dakikada penaltı atışını kullanma hakkını elde eden Dzeko’nun şutu, sağ direkten oyun alanına geri döndü.
– 59. dakikada Maxim’in uzaktan sert şutunu kaleci Livakovic güçlükle çeldi.
– 74. dakikada sağ kanattan yapılan ortayı arka direkte Maxim içeri çevirdi, ancak Bonucci son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.
– 81. dakikada sol kanatta topla buluşan Szymanski’nin ceza sahası içine gönderdiği ortaya İrfan Can’ın kafa vuruşuyla Fenerbahçe 1-0 öne geçti.
– 87. dakikada Szymanski’nin sol çaprazdan yaptığı vuruş direğin dibinden dışarı çıktı.
– 88. dakikada yapılan orta sonrasında Batshuayi’nin kafa vuruşunu kaleci Nita çıkardı.
– 90+8. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Dragus’un vole vuruşunu kaleci Livakovic son anda kornere çeldi.

Maçı yöneten hakemler ise Tugay Kaan Numanoğlu, Mustafa Sönmez ve Samet Çiçek oldu.

Gaziantep FK’da forma giyen oyuncular: Florin Nita, Mustafa Eskihellaç, Nicolas N’koulou, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp (Marko Jevtovic dk. 77), Ogün Özçiçek, Lazar Markovic (Riascos dk. 69), Alexandru Maxim (Oğulcan Çağlayan dk. 89), Denis Dragus. Yedekler arasında ise Batuhan Ahmet Şen, İlker Karakaş, Morais, Ertuğrul Ersoy, Mirza Cihan Ömürcan Artan ve Bahadır Gölgeli yer aldı. Teknik direktörlük görevini ise Marius Sumudica üstlendi.

Fenerbahçe’de ise şu oyuncular sahaya çıktı: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz (Leonardo Bonucci dk. 38), Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek (Michy Batsuhayi dk. 63), Fred, Cengiz Ünder (İrfan Can Kahveci dk. 63), Sebastian Szymanski, Dusan Tadic (Joshua King dk. 78) ve Edin Dzeko. Yedek kulübesinde ise İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, Lincoln Henrique, Bartuğ Elmaz ve Emre Mor yer aldı. Teknik direktörlük görevini ise İsmail Kartal yaptı.

Tek golün kaydedildiği maçta, Fenerbahçe’den İrfan Can Kahveci sarı kart görürken, Gaziantep FK’dan Arda Kızıldağ, Lazar Markovic ve Riascos da sarı kart cezalarını gördüler.

Leonardo Bonucci, ilk defa formayı giydi

Sıradaki haber:

Leonardo Bonucci, ilk defa formayı giydi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.