h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Genç Kızlar Okul Sporlarında Futsal Müsabakaları Son Buldu

Genç Kızlar Okul Sporlarında Futsal Müsabakaları Son Buldu

Afyonkarahisar’da düzenlenen Genç Kızlar Futsal Müsabakaları sona erdi. Atatürk Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci, Dazkırı Ahmet Zübeyde Turba Anadolu Lisesi üçüncü ve Dinar Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Ödül töreninde sporculara madalya ve kupalarını Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Şehit Babası Lokman Çubuk takdim etti.

“Afyonkarahisar’da düzenlenen Genç Kızlar Futsal Müsabakaları, Okul Sporları faaliyet programı kapsamında gerçekleştirildi. Müsabakaların heyecan dolu anları sona erdi ve dereceye giren okullar belli oldu. Atatürk Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci, Dazkırı Ahmet Zübeyde Turba Anadolu Lisesi üçüncü ve Dinar Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise dördüncü olarak belirlendi. Ödül töreninde, dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Şehit Babası Lokman Çubuk tarafından takdim edildi.”

Muğlaspor, tecrübeli bir golcüyü transfer etti

Sıradaki haber:

Muğlaspor, tecrübeli bir golcüyü transfer etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.