h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Göksel Gümüşdağ: “Karzev’in savunmasını değerlendirip, bir karar alacağız”

Göksel Gümüşdağ: “Karzev’in savunmasını değerlendirip, bir karar alacağız”

Ramz Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, İsrailli futbolcu Eden Karzev'in sosyal medya paylaşımıyla ilgili savcılığa ifade verdiğini belirttiği bir açıklama yaptı. Gümüşdağ, olayın kabul edilebilir olmadığını belirterek Karzev'in savunmasını değerlendireceklerini ve bir karar alacaklarını söyledi. Ayrıca, RAMS Başakşehir'in İtalyan inşaat firmasıyla forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladığı ve ara transfer döneminde en az iki oyuncu daha almak istedikleri de ifade edildi. Fransız sağ bek oyuncusu Leo Dubois hakkında da Galatasaray'dan bir talep gelmediği ve kendilerinin memnun oldukları belirtildi. Gümüşdağ ayrıca, Türk futbolunun gelirini artırmak için çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

RAMS Başakşehir’in Başkanı Göksel Gümüşdağ, İsrailli futbolcu Eden Karzev’in sosyal medya paylaşımıyla ilgili olarak savcılığa ifade verdiğini söyledi. Gümüşdağ, “Ülkemizin bu konuda hassasiyeti çok fazla. Kabul edilebilir bir durum değil. Savunmasını değerlendireceğiz ve bir karar vereceğiz” dedi. Başakşehir, İtalyan inşaat firmasıyla forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladı. Transfer döneminde en az iki oyuncu daha almak istediklerini belirten Gümüşdağ, şu anda 3-4 oyuncu üzerinde çalıştıklarını ve hocanın raporu doğrultusunda karar vereceklerini söyledi. Fransız sağ bek oyuncusu Leo Dubois içinse Galatasaray’dan bir talep gelmediğini belirtti. Gümüşdağ, Türk futbolunun gelirini daha iyi noktaya getirmek için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Arkas Spor, tur atanmak üzere, maça hazırlanıyor.

Sıradaki haber:

Arkas Spor, tur atanmak üzere, maça hazırlanıyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.