h Dolar 34,2383 % 0.06
h Euro 37,0498 % 0.06
h Sterlin 44,4514 % -0.03
h Altın (Gr) 3.013,60 %0,73
h BIST100 8.848,14 %2,24
a
  • Vakit
  • Spor
  • Hacılar Erciyesspor, hedeflerini daha yükseğe taşımak için adımlarını atıyor

Hacılar Erciyesspor, hedeflerini daha yükseğe taşımak için adımlarını atıyor

Bölgesel Amatör Lig takımı Hacılar Erciyesspor, ikinci yarı öncesi başarı çıtasını yükseltmek için umutlu. Kulüp yöneticisi Halil İçöz ve Antrenör Emin Altındağ, ligin ikinci yarısında hatalardan ders alacaklarını ve performanslarını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Hacılar Erciyesspor, taraftar desteğiyle iyi bir ilk yarı geçirdi ancak hedeflenen puana ulaşılamadığı için ikinci yarıda eksikliklerini telafi etmeyi amaçlıyor. Çalışmalarını bu yönde sürdürecekler.

Hacılar Erciyesspor, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta ikinci yarıda daha başarılı olmak için umutlu. Kulüp yöneticisi Halil İçöz ve antrenör Emin Altındağ, ikinci yarı öncesinde umutlu konuştu.

Hacılar Erciyesspor, ilk yarıyı 24 puanla tamamlayarak başarı çıtasını yükseltmek istiyor. Halil İçöz, “Ligde ilk yarıdaki puan kayıpları bizi şaşırttı. Ancak ikinci yarıda daha dikkatli olup hatalarımızı en aza indirerek başarı grafiğimizi artırmak istiyoruz” dedi.

Antrenör Emin Altındağ da, taraftar desteğiyle iyi bir ilk yarı geçirdiklerini belirtti. Ancak birkaç puan geride kalmalarının hala hesapta olduğunu söyledi. Altındağ, “İkinci yarıda oynayacağımız maçlarda bu puan farkını kapatmak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu spor okulu, fabrika gibi yetenekli sporcular yetiştiriyor

Sıradaki haber:

Bu spor okulu, fabrika gibi yetenekli sporcular yetiştiriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.