h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Hakemler İlgili Pozisyonda Hata Yapmaktan Kaçınamıyor

Hakemler İlgili Pozisyonda Hata Yapmaktan Kaçınamıyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda, Adana Demirspor evinde 24Erzincanspor'a seri penaltı atışlarında mağlup oldu. Maç sonrası Teknik Sorumlu Cengiz Hoşfikirer, hakem hatalarına ve uyumsuzluğa değindi. Hoşfikirer, maçın penaltılara uzayarak takımlarının dezavantajlı duruma düştüğünü belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Adana Demirspor, evinde konuk ettiği 24Erzincanspor’a seri penaltı atışlarında mağlup olarak kupadan elendi. Maç sonunda Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Cengiz Hoşfikirer, maçın hakemleriyle ilgili eleştirilerde bulundu. Hoşfikirer, “İki yan hakem de koşarken pozisyon hatası yaptı. Bir hakem 100 metre koşucusu gibi kafasını öne eğip koşmaz” ifadelerini kullandı. Maçın genelinde az birlikte oynamanın uyumsuzluğunu yaşadıklarını söyleyen Hoşfikirer, talihsiz bir gol yediklerini ve es geçilen penaltı pozisyonları olduğunu belirtti. Sonucun penaltılara uzamasının kendileri için dezavantaj olduğunu dile getiren Hoşfikirer, rakiplerini tebrik etmekten başka çarelerinin olmadığını da sözlerine ekledi.

Galatasaray HDI Sigorta, Challenge Kupası’nda yarı finalde mücadele edecek!

Sıradaki haber:

Galatasaray HDI Sigorta, Challenge Kupası’nda yarı finalde mücadele edecek!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.