h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Halı sahada yediğimiz golleri durduramayan Mustafa Kaplan, eleştirildi

Halı sahada yediğimiz golleri durduramayan Mustafa Kaplan, eleştirildi

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Fenerbahçe maçında savunmada hatalar yaptıklarını belirterek, rakiplerinin rahat bir şekilde oyun kurmasına izin verdiklerini söyledi. Mustafa Kaplan ayrıca, takımının turu geçen Fenerbahçe'yi tebrik etti ve bundan sonra ligdeki maçlara odaklanacaklarını ifade etti. Adanaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye 6-0 yenilerek elendi.

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Fenerbahçe maçında savunmada hatalar yaptıklarını belirterek, “Halı sahada beklenmeyecek goller yedik. Rakibimiz 18’in içinde rahatça oynadı, tur atan takımı tebrik ediyorum” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında deplasmanda Fenerbahçe’ye 6-0 yenilen Adanaspor, kupadan elendi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Bizim için zor bir kura çekildi. Özellikle deplasmanda oynamak daha da güçtü. Kaliteli bir takıma karşı mücadele ettik. Lider bir takım olan Fenerbahçe, hızlı bir oyun sergiliyor. Özellikle tehlikeli oldukları 3. bölgede dikkatli olmamız gerekiyordu, aslında maçın başından itibaren bunu başardık. Ancak yediğimiz ilk gol, direncimizi kırdı. Stadyuma ilk kez gelen oyuncularımız vardı ve savunmada hatalar yaptık. Halı sahada beklenmeyecek goller yedik ve rakibimiz rahatça 18’in içinde pozisyonlar buldu. Tur atan takımı kutluyorum. Bundan sonra lige odaklanacağız. Fenerbahçe’ye ligde ve Avrupa’da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziraat Bankkart, çeyrek finalde başarılı performans sergiliyor.

Sıradaki haber:

Ziraat Bankkart, çeyrek finalde başarılı performans sergiliyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.