h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Heyecanlı Futbol Turnuvasının galibi belirlendi

Heyecanlı Futbol Turnuvasının galibi belirlendi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen ödüllü Futbol Turnuvası'nda kazananlar belirlendi. 36 takımın mücadele ettiği turnuvada birinciye 15 bin TL, ikinciye 10 bin TL ve üçüncüye 7 bin TL para ödülü verildi. Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, etkinlikte yaptığı konuşmada, belediyenin spor faaliyetlerini desteklediğini ve bu tür etkinliklerin düzenlemeye devam edeceğini belirtti. Tören sonunda dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen ve ödül kazanan Futbol Turnuvası sonuçlandı. Üniversiteler arasında yapılan sporda iş birliği protokolü kapsamında gerçekleştirilen turnuvaya toplamda 36 takım katıldı. İlk üç sırayı paylaşan takımlara ise büyük ödüller verildi. Birinci olan takıma 15 bin TL, ikinci olan takıma 10 bin TL ve üçüncü olan takıma da 7 bin TL para ödülü verildi.

Turnuvanın gerçekleştirildiği etkinlikte, Afyonkarahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş da konuşma yaptı. Karakuş, Afyonkarahisar Belediyesi olarak her zaman spor faaliyetlerini desteklediklerini ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini vurguladı. Karakuş ayrıca, takımları tebrik ederek, önümüzdeki dönemde basketbol ve voleybol turnuvalarının da düzenleneceğini belirtti. Emeği geçen hocalar, ekip ve üniversite personeline teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri verildi ve tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Curling Turnuvasında Kupa Kazananları Belli Oldu!

Sıradaki haber:

Curling Turnuvasında Kupa Kazananları Belli Oldu!