h Dolar 34,2335 % 0
h Euro 37,0987 % 0
h Sterlin 44,5333 % -0.52
h Altın (Gr) 2.994,22 %-0,03
h BIST100 8.654,39 %-1,58
a
  • Vakit
  • Spor
  • Honduraslı Orta Saha Oyuncusu Bryan Acosta, Gaziantep FK Takımında Yer Alacak!

Honduraslı Orta Saha Oyuncusu Bryan Acosta, Gaziantep FK Takımında Yer Alacak!

Gaziantep Futbol Kulübü, MLS'te Portland takımında forma giyen Bryan Acosta'yı sezon sonuna kadar transfer etti. Ortasaha oyuncusu olan Acosta, kulüp başkanının da katıldığı imza töreninde resmi sözleşmeye imza attı. Gaziantep takımı, Acosta'yla anlaşarak devre arasının ilk transferini gerçekleştirdi. Transferle ilgili yapılan açıklamada başarılar dileyerek, yeni oyuncuya hoş geldin denildi.

Gaziantep Futbol Kulübü, MLS liginde Portland forması giyen orta saha oyuncusu Bryan Acosta’yı sezon sonuna kadar kadrosuna dahil ettiğini duyurdu. Kırmızı-siyahlı ekip, transfer döneminin ilk hamlesini yaparak Acosta’yı bünyesine kattı.
Gaziantep Futbol Kulübü yönetiminin yaptığı açıklamada, “Başarılı orta saha oyuncusu Bryan Acosta ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladık. Portland takımında forma giyen Acosta’nın imza törenine, kulüp başkanımız Memik Yılmaz da katıldı. Transferimiz Bryan Acosta’ya hoş geldin diyor, kırmızı-siyahlı formamız altında başarılı performanslar sergilemesini diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Uşaklı bir sporcu, Türkiye Şampiyonasında birinci oldu!

Sıradaki haber:

Uşaklı bir sporcu, Türkiye Şampiyonasında birinci oldu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.