h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • İlhan Palut, “Zor bir sahada skor elde etmek kolay değildi” açıklamasında bulundu

İlhan Palut, “Zor bir sahada skor elde etmek kolay değildi” açıklamasında bulundu

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Adana Demirspor galibiyeti sonrası zorlu bir sahada skora ulaşmanın kolay olmadığını belirtti. Palut, takımının isteğinin daha yüksek olduğunu ve önemli bir gol attıklarını söyledi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Adana Demirspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, zorlu bir sahada zorlu bir mücadele verdiklerini ifade etti. Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 20. haftasında evinde konuk ettiği Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahanın zorluk derecesinin mücadeleyi etkilediğini belirtti. Önceden bu sahada kötü bir skorla ayrıldıklarını hatırlatan Palut, bu maçın da önemli olduğunu vurguladı. Takımın, iyi bir süreçten sonra kötü bir sonuç alması durumunda genç oyuncularda kırılmalar yaşanabileceği endişesini taşıdıklarını söyledi. Palut, Beşiktaş maçında da zor bir sahada oynadıklarını ancak bugünkü maçın şartlarının daha da zor olduğunu kaydetti. İki takım oyuncularını ve hakemleri tebrik eden Palut, herkesin emek harcadığı bir maçın olduğunu belirtti. Golün her iki taraf için de önemli olduğunu vurgulayan Palut, skora gitmenin kolay olmadığı bir sahada mücadele ettiklerini söyledi. Çok istekli bir performans sergilediklerini gözlemlediğini belirten Palut, şimdi kupadaki maçın hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Timuçin Cengiz Hoşfikirer’den önemli açıklama: “Ülkemizdeki zemin sorunu büyük bir problem!”

Sıradaki haber:

Timuçin Cengiz Hoşfikirer’den önemli açıklama: “Ülkemizdeki zemin sorunu büyük bir problem!”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.