h Dolar 34,2962 % 0.51
h Euro 37,2216 % 0.51
h Sterlin 44,7396 % 0.72
h Altın (Gr) 2.989,09 %1,19
h BIST100 8.970,27 %-0,36
a
  • Vakit
  • Spor
  • İrfan Buz, gelecek maçlara odaklanacaklarını belirtti

İrfan Buz, gelecek maçlara odaklanacaklarını belirtti

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Altay maçının ardından yapılan açıklamada, birçok pozisyona girdiklerini ancak bunları gole çeviremediklerini söyledi. İlk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirten Buz, ikinci yarıda daha iyi bir performans gösterdiklerini dile getirdi. Şanslarını gole çevirememenin mağlubiyete sebep olduğunu vurgulayan Buz, yeni oyuncuların adaptasyon sürecinin kısa süreceğine inandığını ve önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar alacaklarını ifade etti. Altay'ı tebrik eden Buz, önümüzdeki müsabakaya odaklanacaklarını ve oyunlarını geliştirerek puan alacaklarına inandığını belirtti.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Altay mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Birçok pozisyona girdik, ancak bunları gole çeviremezseniz doğal olarak maçları da kaybedersiniz” dedi. Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Altay’a konuk oldu ve 1-0 mağlup oldu. Maç sonrası konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, “Çok önemli bir maça çıktık. Bugün her iki takım için de önemli bir karşılaşmaydı. Biz buradan üç puanla ayrılmak istedik, ancak maalesef başaramadık. Özellikle ilk yarıda istediğimiz oyunu sergileyemedik. Ancak ikinci yarıda farklı bir oyun ortaya koyduk. Beş net pozisyonumuz vardı, ancak bunları gole çeviremedik. Rakibimizin ise sadece bir net pozisyonu vardı. Bizim için önemli olan pozisyonlara girdikten sonra sonuçlandırmaktı. Bu tür maçlarda böyle gol fırsatlarını kaçırdığınızda mağlubiyetle sonuçlanabilirsiniz. Bu futbolun doğasında olan bir şey. Elbette bizim için üzücü bir durum. Ancak önümüze bakacağız ve bu kaybı telafi edeceğiz. Yeni transferlerimizin kısa sürede uyum sağlamalarını bekliyoruz. Bulduğumuz fırsatları gole çevirebilseydik skor çok farklı olabilirdi. Altay’ı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzdeki maça odaklanıp bunu telafi edeceğiz. İlerleyen haftalarda oyunumuzu daha da geliştirerek istediğimiz sonuçlara ulaşacağımıza yüzde yüz inanıyorum” şeklinde konuştu.

Dries Mertens: “Buradaki atmosferin, dünyadaki en iyi atmosferlerden biri olduğunu düşünüyorum”

Sıradaki haber:

Dries Mertens: “Buradaki atmosferin, dünyadaki en iyi atmosferlerden biri olduğunu düşünüyorum”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.