h Dolar 34,2744 % -0.02
h Euro 37,1349 % -0.02
h Sterlin 44,4626 % 0.29
h Altın (Gr) 3.003,48 %0,37
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kastamonuspor, 24Ersinzanspor maçı için çalışmalarını sürdürüyor

Kastamonuspor, 24Ersinzanspor maçı için çalışmalarını sürdürüyor

Kastamonuspor, Etimesgut Belediyespor'a karşı aldığı mağlubiyetin ardından 24Erzincanspor maçına hazırlanıyor. Teknik Direktör Levent Eriş, zorlu bir maç olacağını belirterek, galibiyet istediklerini söyledi. Takım, ikinci devrede daha üst sıralarda bitirmeyi hedefliyor. Etimesgut maçında birçok kaçırılan pozisyon ve verilmeyen penaltılar olduğunu ifade eden Eriş, umutlarını 24Erzincanspor maçına bağladıklarını dile getirdi. Maç öncesinde takımın ortamının iyi olduğunu ve galibiyet odaklı çalışmalar yaptıklarını belirten Muhammet Arslantaş, şanssızlık yaşadıklarını ancak bundan sonraki maçlarda daha iyi performans sergileyeceklerini ifade etti.

Kastamonuspor, Etimesgut Belediyespor’a karşı aldığı mağlubiyetin ardından 24Erzincanspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, zorlu bir maç olacağını belirterek, galibiyeti çok istediklerini ifade etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri olan GMG Kastamonuspor, ilk devrenin sonunda Iğdır Futbol Kulübü ve Amedspor’un 7 puan önünde yer almıştı. Ancak ikinci devrenin açılış maçında Etimesgut Belediyespor’a 1-0 mağlup olan takım, bu yenilgiyi hızla unutarak 24Erzincanspor maçına odaklandı. Ligde 10 puan gerisinde bulunan ve 4. sırada yer alan rakibini yenerek çıkışa geçmeyi hedefleyen Kastamonuspor, deplasmanlarda elde edeceği galibiyetlerle bir seri yakalamak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarına devam eden takım, yeni transferlerinin katkısıyla ikinci devreyi de başarıyla tamamlamayı planlıyor.

Teknik Direktör Levent Eriş, İhlas Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Etimesgut maçıyla istemedikleri bir mağlubiyetle başlangıç yaptıklarını söyledi. İlk devreyi lider tamamlamış bir takım olarak bu maçı kazanmayı çok istediklerini belirten Eriş, birçok pozisyon üretmelerine ve baskı kurmalarına rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını dile getirdi. Maçta kaçırılan net pozisyonlar ve verilmeyen penaltılar olduğunu vurgulayan Eriş, bu mağlubiyetin istedikleri sonuç olmadığını ifade etti. Ancak uzun bir lig maratonu olduğunu ve bu tür durumların zaman zaman yaşanabileceğini söyleyen Eriş, takımının direncini ve dirayetini korumalarını istedi. Bundan sonra kazanarak devam edeceklerini belirten Eriş, yol kazalarının olabileceğini ancak takımın pes etmeden mücadelesini sürdüreceğini dile getirdi.

Eriş, Etimesgut maçının saha ve zemin şartlarının kötü olduğunu ve bu durumun savunma yapan rakip takımın lehine olduğunu söyledi. Açık bir savunma karşısında gol bulamadıklarını ve rakibin direnç kazandığını belirten Eriş, bu maçın kendileri için bir yol kazası olduğunu ifade etti.

24Erzincanspor maçının da zorlu geçeceğini belirten Eriş, rakibin ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu söyledi. Ancak kendilerinin de kaliteli bir takım olduklarını ve karşılaşmada galibiyeti istediklerini belirtti. Eriş, müsabakanın güzel ve çekişmeli geçeceğini, takımının kazanarak yola devam etmek istediğini dile getirdi.

Transfer olan Muhammet Arslantaş da Kastamonuspor’un başarısı için geldiğini belirterek, takıma katkı sağlamak ve şampiyonluğu şehre getirmek istediklerini ifade etti. İyi bir ortam ve takımın olduğunu dile getiren Arslantaş, ilk devrenin ardından istikrarlı bir şekilde ilerleyerek şampiyonluğa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Etimesgut maçında istedikleri oyunu oynadıklarını ancak gol bulamadıklarını dile getiren Arslantaş, bundan sonraki maçlarda böyle bir performans sergilemeyeceklerini belirtti. Çünkü takım olarak futbolun gerektirdiği her şeyi yaptıklarını ve şanssız bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi.

Muğla İl Karması Hokey Takımı Türkiye Şampiyonası’na gidiyor

Sıradaki haber:

Muğla İl Karması Hokey Takımı Türkiye Şampiyonası’na gidiyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.