h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kaymakam Ocak, gençlerin büyük bir değer olduğunu vurguladı.

Kaymakam Ocak, gençlerin büyük bir değer olduğunu vurguladı.

Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, ilçe gençliğinin sporla buluşması ve yönlendirilmesi için projelere destek vereceklerini söyledi. Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Türkan ve Muş İl Futbol Temsilcisi Aytaç Koyuncu, Ocak'ı ziyaret etti. Ocak, ilçedeki sporculara gereken desteği verdiklerini ve gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Türkan ise kaymakamların spor ve spor kulüplerine destek vermesinin önemli olduğunu vurguladı ve sağlam kafa, sağlam vücut ilkesini hatırlattı.

Muş’un Bulanık ilçesinde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, gençlerin sporla buluşturulması ve yönlendirilmesi için her türlü projeye destek vereceklerini belirtti. Ocak, gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini ve en iyi şekilde yetişmeleri için görevlerinin olduğunu söyledi.

Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Türkan ve Muş İl Futbol Temsilcisi Aytaç Koyuncu, Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak’ı ziyaret ederek atkı hediye etti. Ocak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçedeki sporculara gereken desteği verdiklerini ifade etti. Sporun gelişimi ve başarılı sporcuların yetişmesine önem verdiklerini belirten Ocak, ilçede sporun geçmişte elde ettiği başarıları öğrenince çok sevindiğini söyledi. Bulanık gençlerinin sporla buluşturulması ve yönlendirilmesi için her türlü projeyi destekleyeceklerini vurgulayan Ocak, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için sportif faaliyetlere yönlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Kaymakamlık olarak imkanlar dahilinde gençlere destek sağlamaya çalışacaklarını belirten Ocak, gençlerin en iyi şekilde eğitilmelerinin görevleri olduğunu dile getirdi. İlçe sporuna şimdiden başarılar diledi.

Muş ASKF Başkanı Kemal Türkan, özellikle kaymakamların spor ve spor kulüplerine destek vermesinin önemli olduğunu vurgulayarak, kaymakamımızın spor tesisleri ve spor kulüplerine verdiği destekler için teşekkür etti. İlçelerde ciddi anlamda sportif eksiklikler olduğunu belirten Türkan, bu eksikliklerin kaymakamların desteği ve çabasıyla giderildiğini ifade etti. Destek veren ve spora önem veren herkese teşekkür eden Türkan, sağlam kafa sağlam vücutun sporla mümkün olduğunu söyledi. Ülkemizin genç bir nüfusa sahip olduğunu ve bu potansiyelin harekete geçmesi gerektiğini belirten Türkan, bunun da ancak sporla olabileceğini sözlerine ekledi.

Simav Kaymakamlığından eğitim kurumlarına 525 adet voleybol ve futbol topu bağışı

Sıradaki haber:

Simav Kaymakamlığından eğitim kurumlarına 525 adet voleybol ve futbol topu bağışı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.