h Dolar 34,2501 % 0.09
h Euro 37,0775 % 0.09
h Sterlin 44,4650 % -0.01
h Altın (Gr) 3.010,59 %0,63
h BIST100 8.744,41 %1,04
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kayseri Kadın FK ve Kocaeli Bayan FK Arasında Heyecan Verici Beraberlik!

Kayseri Kadın FK ve Kocaeli Bayan FK Arasında Heyecan Verici Beraberlik!

Kadınlar 1. Lig B Grubu'nda oynanan maçta Kayseri Kadın FK, evinde Kocaeli Bayan FK ile 1-1 berabere kaldı. Kayseri'nin golünü Zeynep Bilir atarken, Kocaeli'nin golünü ise Kübra Deniz penaltıdan kaydetti. Maç Sümer Stadı'nda oynandı ve hakemler Aydoğan Mantar, Furkan Emre Arslan ve Sinem Özpınar yönetiminde geçti.

Kayseri Kadın FK, Kadınlar 1. Lig B Grubu 9. haftasında evinde Kocaeli Bayan FK ile oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma Sümer Stadı’nda oynandı ve Aydoğan Mantar, Furkan Emre Arslan ve Sinem Özpınar hakemlik yaptı.

Kayseri Kadın FK takımında Zeynep Gündoğdu, İlayda Karakaya, Saniye Aslano, Gülşen Urgun, Rabia Behlül Koç, Medine Aykaç, Bahar Özen, Thuany Gomes, Nagehan Tulğar, Zeynep Bilir ve Buse Kırbaş (Biricik Nur Koynar dk.75) forma giydi. Kocaeli Bayan FK ise Sudenur Yolcu, Sıla Fidan, Buse Dağdelen, Dilara Atan, Kübra Deniz, Feyza İrtürk, Ceydanaz Özgen, Sultan Akyol, Özge Arslan ve Erva Kosovalı kadrosuyla mücadele etti.

İki takım arasındaki gol düellosunda Kayseri Kadın FK’nin golünü Zeynep Bilir (dk.75) atarken, Kocaeli Bayan FK’nin golünü ise Kübra Deniz (dk.53 pen) kaydetti. Beraberlikle sonuçlanan maç, futbolseverler tarafından heyecanla izlendi.

Kayseri Atletikspor, Kayseri Esen Metal SK’yı 1-0 mağlup etti

Sıradaki haber:

Kayseri Atletikspor, Kayseri Esen Metal SK’yı 1-0 mağlup etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.