h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kayseri’de Gerçekleşen Süper U18 Ligi Maçında Kocasinan Şimşekspor, Hacılar Erciyesspor’u 4-1 Mağlup Etti

Kayseri’de Gerçekleşen Süper U18 Ligi Maçında Kocasinan Şimşekspor, Hacılar Erciyesspor’u 4-1 Mağlup Etti

Kocasinan Şimşekspor, Hacılar Erciyesspor'u mağlup ederek şampiyonluk mücadelesini sürdürdü. U18 Süper Ligi'nde oynanan maçta Kocasinan Şimşekspor, rakibini 4-1 mağlup etti. Mehmet Tek, Berat Topal, Muhammet Korkmaz ve Onur Bağcı'nın attığı gollerle galibiyete ulaşan Kocasinan Şimşekspor, zirve takibini sürdürdü. Hacılar Erciyesspor'un tek golünü ise Zekeriya Tatlı kaydetti. Maç, Argıncık Stadyumu'nun 2 nolu sahasında oynandı.

Kayseri’nin Osman Altun Süper Ligi’nde liderlik için mücadele eden Kocasinan Şimşekspor, Hacılar Erciyesspor’u rahat bir şekilde geçerek zirveyi takip etmeye devam etti. Maç Argıncık Stadı 2 Nolu Saha’da oynandı ve hakemler Esat Sabuncu, Kazım Enes Cona ve Berkecan Kalkan’dı. Kocasinan Şimşekspor U18 takımı müsabakaya Halil Çay, Osman Eroğlu, Karahan Karahan, Halil İbrahim, Berat Topal, Talha Özyürek, Muhammed Korkmaz, Mehmet Tek, Vahit Kaya, Onur Bağcı ve Mustafa Demir’den oluşan bir kadroyla çıktı. Hacılar Erciyesspor U18 takımı ise Ahmet Furkan Özer, Hasan İnce, Eren Pınarbaşı, Emrah Şahin, Ahmet Arda Demirci, Fedakâr Gülderen, Hacı Ahmet Fertek, Enes Menteş, Yakup Aslan, Zekeriya Tatlı ve Selman Baktır’dan oluşuyordu.

Müsabakanın golleri ise Kocasinan Şimşekspor U18 takımından Mehmet Tek (14. dakika), Berat Topal (37. dakika), Muhammet Korkmaz (51. dakika) ve Onur Bağcı (83. dakika) ile Hacılar Erciyesspor U18 takımından Zekeriya Tatlı (59. dakika) tarafından kaydedildi. Kocasinan Şimşekspor, bu galibiyetle şampiyonluk mücadelesindeki konumunu güçlendirdi.

Kayseri U16 Ligi’nde Argıncıkspor, Doğa Gençlikspor’u 4-3 mağlup etti.

Sıradaki haber:

Kayseri U16 Ligi’nde Argıncıkspor, Doğa Gençlikspor’u 4-3 mağlup etti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.