h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kayserili sporcular, kayak yarışmalarından toplamda 10 madalya kazandılar.

Kayserili sporcular, kayak yarışmalarından toplamda 10 madalya kazandılar.

"Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen Snowboard 1. Etap Yarışması'nda Kayserili sporcular, toplamda 10 madalya kazandı. Yarışmalara 304 sporcu katıldı ve mücadele sonucunda Kayseri'den gelen sporcuların başarıları dikkat çekti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi."

Kayserili Sporcular, Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen Snowboard 1. Etap Yarışması’nda 10 madalya kazandı.

Erzurum’un Palandöken bölgesinde gerçekleştirilen Snowboard 1. Etap Yarışması büyük bir heyecana sahne oldu. Toplamda 304 sporcu mücadele etti. Kayseri’den katılan sporcular, bu yarışmada büyük bir başarı elde etti. U15 erkekler kategorisinde yarışan Ömer Faruk Deliktaş, altın madalyaya layık görüldü. Kamil Eren Şimşek ise ikinci oldu. İkinci günkü yarışlarda ise Orhun Atilla Yılmaz ikincilik elde etti. U15 kızlar kategorisinde Ennur Kardelen Çakır ikinci olurken, U13 erkekler kategorisinde Cafer Ediz Cingöz ikincilik kazandı. Aynı şekilde U13 kızlar kategorisinde de Bengü Çakır ikinci sırayı elde etti. U11 erkekler kategorisinde ise Mete Ünlü üçüncü oldu. +15 kızlar kategorisinde Azra Acar dördüncü sırayı alırken, +15 erkeklerde ise Uras Uçanoğlu dördüncü oldu.

Son derece çekişmeli geçen yarışların ardından, dereceye giren sporculara tören düzenlenerek madalyaları takdim edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, madalya kazanan sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kayseri’nin BAL Takımları İlk Yarıda Hiç Kırmızı Kart Görmemesi Şaşırttı

Sıradaki haber:

Kayseri’nin BAL Takımları İlk Yarıda Hiç Kırmızı Kart Görmemesi Şaşırttı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.