h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kayserispor, kazanmayı hedefliyor

Kayserispor, kazanmayı hedefliyor

Kayserispor, Süper Lig'in 21. haftasında evinde İstanbulspor'u ağırlayacak. Son maçlarda kötü sonuçlar alan Kayserispor, bu maçta galibiyet almayı hedefliyor. Takım, 29 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor. Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, İstanbulspor maçının önemini vurgulayarak, takımın toparlanıp ligde daha iyi bir konuma gelmek için mücadele edeceğini belirtti.

Süper Lig takımlarından Kayserispor, 21. haftada evinde İstanbulspor’u ağırlayacak.

Son 5 maçta galibiyet alamayan Kayserispor, kötü sonuçları durdurmak istiyor. Kayserispor, ligde 20. haftada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle topladığı 29 puanla 8. sırada yer alıyor. Sarı kırmızılı takım, İstanbulspor maçı için bugün gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarına devam ediyor ve sadece galibiyeti düşünüyor.

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, İstanbulspor maçının önemine değinerek, “Üzerimizde bir dizi olumsuz sonuç var, maalesef bunun nedenini kendim bile açıklayamıyorum. Umarım en kısa sürede toparlanırız ve Pazartesi günü İstanbulspor maçında iyi bir konuma gelmek için mücadele ederiz” dedi.

Trendyol Süper Lig Maçı: Kasımpaşa ile Hatayspor Arasında İlk Yarıda Beraberlik!

Sıradaki haber:

Trendyol Süper Lig Maçı: Kasımpaşa ile Hatayspor Arasında İlk Yarıda Beraberlik!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.