h Dolar 33,9957 % -0.22
h Euro 38,0316 % -0.22
h Sterlin 45,2948 % 0.55
h Altın (Gr) 2.833,67 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kayserispor Yönetiminden İcra Durumuna İlişkin Açıklama

Kayserispor Yönetiminden İcra Durumuna İlişkin Açıklama

Kayserispor, kulübün adının, markasının, store mağazasının ve futbol okullarının icradan satıldığı yönündeki haberlerin yalan olduğunu açıkladı. Kulüp, söz konusu iddiaların kasıtlı bir şekilde yapıldığını belirterek, bu tür haberlere itibar edilmemesini rica etti. Ayrıca, Kulüp, durumu takip ettiğini ve hukuki zeminde gerekli adımları atacağını vurguladı.

Kayserispor, kulübün adının, markasının, store mağazasının ve futbol okullarının icradan satışa çıkarıldığına dair iddiaları yalanladı. Kulüpten yapılan açıklamada, bu haberlerin kasıtlı olarak yapıldığı ve kulübe zarar vermeye çalışanların hedeflerine ulaşamayacağı belirtildi. Kayserispor Kulübü, durumu titizlikle takip ettiğini ve hukuki zeminde haklarını kullanacağını ifade etti. Kamuoyuna duyurulan açıklama şu şekilde oldu:

“Kulübümüzün adının, markasının, store mağazasının ve futbol okullarının icradan satışa çıkarıldığına dair iddiaları üzülerek takip ettiğimizi belirtmek isteriz. Bu haberlerin asılsız olduğunu vurgulayarak, kulübümüze zarar vermeyi amaçlayan ve kazanılan ivmeyi engellemeye çalışan kişilerin amaçlarına ulaşamayacaklarını önemle belirtmek istiyoruz. Bu nedenle, bu tür haber ve iddialara itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz. Kulübümüz, bu durumu titizlikle takip etmekte olup, gereken tespitleri yapacak ve hukuki haklarını kullanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Engin Koyun ile yapılan görüşmelerde sol bek bölgesi için olumlu sonuçlara ulaşıldı

Sıradaki haber:

Engin Koyun ile yapılan görüşmelerde sol bek bölgesi için olumlu sonuçlara ulaşıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.