h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kepez’deki başarılı sporcular yetiştiriliyor

Kepez’deki başarılı sporcular yetiştiriliyor

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar Bölgesel Lig'e hazırlanmak için haftada 5 gün antrenman yapıyor. 15 Mart'ta başlayacak maçlara kadar eksikliklerini gidermek için 2 hazırlık maçı da yapan takım, eski oyuncuların da aralarında bulunduğu yeni transferler yaparak takımını güçlendirdi. Hedefleri 2. Lig'e çıkmak olan kulüp, geçen sezon düştükleri ligde tekrar yer almak istiyor. Bu düşüncede Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün bayanların spor yapmasına olan öncelikli tutumu etkili oluyor. Kepez Belediyesi'nin hentbol, su topu, ragbi ve basketbol branşlarında 2. Lig düzeyinde takımları bulunurken, aynı düzeyde bir voleybol takımının oluşturulması hedefleniyor. Altyapıdan yetişen sporcuların liglerde de yer alması amaçlanıyor.Google açıklaması: Kepez Belediyesi Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, gelecek maçlara hazırlanmak için antrenmanlara devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün bayanların spor yapmalarını desteklediği kulüp, hedefi olan 2. Lig'e çıkmak için çalışmalarını sürdürüyor. Altyapıdan yetişen sporcuların liglerde de yer almaları için çaba sarf ediliyor.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Bayanlar Bölgesel Lig’e hazırlanmak amacıyla haftada 5 gün antrenman yapıyor. gelecek maçlarının başlamasına daha bir ay olmasına rağmen, takım şimdiden hazırlıklarını tamamlamak için çaba sarf ediyor. Son iki hazırlık maçında eksikliklerini belirleyen kulüp, kadrosunu henüz tamamlamadı. Eski oyuncularının yanı sıra transferler de gerçekleştiren kulüp, hedefi olan 2. Lig’e yükselme yolunda takımını henüz belirlemedi. Geçen sezon yaşanan şanssız olaylar nedeniyle lig düşüşü yaşayan takım, yeniden katılmak istiyor. Kulüp başkanı Hakan Çatal, bayan sporcular için basketbol, su topu, ragbi ve hentbol dallarında 2. Lig seviyesinde takımları olduğunu vurgulayarak, voleybol branşında da aynı başarıyı elde etmek istediklerini belirtti. Çatal, “Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kadınların spor yapmasını önemsiyor. Kulüp olarak, alt yapıdan yetişen sporcularımızın liglerde de yer almasını arzuluyoruz.” şeklinde konuştu.

Ataşehir’de spor şiddetinin önüne geçmek ve spor kültürünü geliştirmek amacıyla bir panel düzenlendi

Sıradaki haber:

Ataşehir’de spor şiddetinin önüne geçmek ve spor kültürünü geliştirmek amacıyla bir panel düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.