h Dolar 34,2352 % -0.1
h Euro 37,3013 % -0.1
h Sterlin 44,6620 % -0.14
h Altın (Gr) 2.988,01 %-0,22
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi

Kulüpler Birliği, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç liderliğinde Maslak'taki vakıf binasında toplandı. Toplantıya Süper Lig kulüplerinin başkanları ve yöneticileri katıldı. MKE Ankaragücü'nün eski Başkanı Faruk Koca da toplantıda yer aldı. Görüşmelerde Süper Lig yayın ihalesi, E-Bilet uygulaması ve yabancı sınırı gibi konular ele alındı. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Kulüpler Birliği, Maslak’ta bulunan vakfın binasında bir araya gelerek gündemdeki konuları görüşmek üzere toplandı. Toplantıya eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca da katıldı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç liderliğindeki Kulüpler Birliği, Maslak’ta bulunan vakfın binasında toplanma kararı aldı. Süper Lig kulüplerinin başkanları ve yöneticilerinin katıldığı toplantının ilk bölümüne MKE Ankaragücü’nün eski Başkanı Faruk Koca da katıldı. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda, Süper Lig yayın ihalesi, E-Bilet uygulaması ve yabancı sınırı konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Birçok şehrin hayali olan Ali Hikmet Paşa Kompleksi

Sıradaki haber:

Birçok şehrin hayali olan Ali Hikmet Paşa Kompleksi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.