h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Kuşadasıspor, 8 oyuncuyla yeni sözleşme imzaladı

Kuşadasıspor, 8 oyuncuyla yeni sözleşme imzaladı

Kuşadasıspor, TFF 3. Lig 3'üncü Grup'ta zirveyi hedefleyen bir takımdır. Devre arasında 8 futbolcu ve 2 genç oyuncuyla kadrosunu güçlendiren takım, Özer Türk Stadı'nda bir imza töreni düzenledi. Törene Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de katıldı ve taraftarlar büyük ilgi gösterdi. İmza töreninin ardından mangal partisi düzenlendi. Başkan Ferdi Zenginoğlu, sezon hedeflerinin 2. Lig'e yükselmek olduğunu belirtti ve Belediye Başkanı Ömer Günel'e teşekkür etti. Başkan Günel ise Kuşadasıspor'a destek verilmesi gerektiğini ve bunun gençlerin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu vurguladı.

Vakit.com.tr: Kuşadasıspor Zirveye Yükselmek İçin Kadrosunu Güçlendirdi

TFF 3. Lig 3’üncü Grup’ta liderlik koltuğunu hedefleyen Kuşadasıspor, devre arasında gerçekleştirdiği transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in katıldığı toplu imza töreninde, 8 futbolcu ve 2 genç oyuncu resmi sözleşmelerini imzaladı. Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği tören, mangal partisi ile sona erdi.

Siyah-beyazlı ekipte yapılan transferlerle kadro daha da güçlendi. Aykut Çift, Yunus Emre Karaman, Batuhan Özduran, Malik Karaahmet, Oğuzhan Erdoğan, Yunus Emre Duyan, Abdullah Çınar, Eren Berberoğlu ve altyapıdan çıkan Eren Tutarlar ve Servet Aslan, Kuşadasıspor’a katılan oyuncular oldu.

Toplu imza töreni öncesinde, kulübe katkı sağlayan eski yöneticilere teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca U-14 takımı da şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Başkan Ömer Günel ile Kuşadasıspor Başkanı Ferdi Zenginoğlu’ndan aldı.

Kuşadasıspor Başkanı Ferdi Zenginoğlu, hedeflerinin 2. Lig’e yükselmek olduğunu belirtirken, “Takım, camia ve taraftarlar olarak bu hedefe odaklandık. Devre arasında kadromuzu güçlendirdik. Belediye Başkanımız Ömer Günel’e her zaman destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise, Kuşadasıspor’un Bölgesel Amatör Lig’den çıkarak profesyonel lige yükselmesini anımsatarak, “Kuşadasıspor bizim dönemimizde yükseldi ve bugüne kadar destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kuşadası halkının takımlarına sahip çıkması gerekiyor, çünkü Kuşadasıspor’a verilen destek, gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği için yapılan bir yatırımdır. Biz Kuşadası Belediyesi olarak her zaman takımımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

Muğlaspor Transfer Pazarında Aktif Kalıyor

Sıradaki haber:

Muğlaspor Transfer Pazarında Aktif Kalıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.