h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Manisa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray maçına hazır hale geldi

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray maçına hazır hale geldi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, yarın Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Başkan Bora Çaylan, tüm Manisalıları maça davet ederek galibiyete odaklandıklarını belirtti. John Roberson ile Sinan Sağlam kadroda yer almayacak. Başkan Çaylan, hedeflerinin play-off oynamak olduğunu söyledi ve taraftarları maça çağırdı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 17. haftasında Galatasaray’ı ağırlayacak. Maç yarın saat 13.00’te Muradiye Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Takımın hazırlıkları tamamlandı ve kulüp başkanı Bora Çaylan, galibiyete odaklandıklarını belirterek tüm Manisalıları salona davet etti.

Manisa BBSK, Başantrenör Hakan Demir yönetimindeki antrenmanla maç için çalışmalarını tamamladı. Takım, galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor ancak John Roberson ve Sinan Sağlam, kadroda yer almayacak. Geçtiğimiz sezon Muradiye’de oynanan maçı Manisa BBSK 85-72 kazanmıştı.

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Süper Lig’deki ikinci sezonumuzda dolu dolu devam ediyoruz. Şu anda 5. sıradayız ve hedefimiz play-off oynamak. Bu hedefe çok yakınız ve bu önemli maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Muradiye Spor Salonu’nu tamamen dolduralım ve boş koltuk bırakmayalım.” şeklinde konuştu.

Sivasspor – Gaziantep FK maçında düdük Kadir Sağlam’ın elinde

Sıradaki haber:

Sivasspor – Gaziantep FK maçında düdük Kadir Sağlam’ın elinde

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.