h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Manisa FK’ya çifte takviye geliyor

Manisa FK’ya çifte takviye geliyor

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig ekiplerinden orta saha oyuncusu Andrej Djokanovic ve savunma oyuncusu Sinan Osmanoğlu'nu kadrosuna kattı. Andrej Djokanovic sezon sonuna kadar kiralık olarak Manisa FK'ye transfer olurken, Sinan Osmanoğlu ise 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. İki oyuncu da Süper Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini belirtti. Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, Djokanovic ve Osmanoğlu transferlerinin kulübe güç katacağını ifade etti. Andrej Djokanovic, Bosna-Hersekli bir futbolcu ve Uluslararası arenada da performans sergiledi. Sinan Osmanoğlu ise tecrübeli bir stoper ve Süper Lig deneyimine sahip.

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig takımlarından olan orta saha oyuncusu Andrej Djokanovic ve savunma oyuncusu Sinan Osmanoğlu’nu kadrosuna dahil etti. Yapılan imza töreninde Djokanovic ve Sinan, hedeflerinin Manisa Futbol Kulübü ile Süper Lig’e çıkmak olduğunu ifade ettiler.

Manisa FK, MKE Ankaragücü’nden Bosna-Hersekli 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Andrej Djokanovic’i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna dahil etti. Ayrıca, Sinan Osmanoğlu ile de Çaykur Rizespor’dan transfer edilen deneyimli savunma oyuncusuyla 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. Djokanovic ve Sinan’ın imza töreninde Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan da bulundu.

Yeni transfer Djokanovic, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Manisa Futbol Kulübü hakkında güzel bilgiler aldım ve bu ailenin bir parçası olmaktan mutluyum. Takımıma katkıda bulunmak için çok çalışmak istiyorum. Takım arkadaşlarımla amacımız sezon sonunda Süper Lig’e yükselmek” dedi.

Diğer transfer Sinan ise, “Manisa Futbol Kulübü’nün hedeflerini ve projelerini biliyorum. Burada olmaktan mutluyum. Amacımız sezon sonunda Süper Lig’e çıkmak. Takım arkadaşlarımla birlikte bu hedefe ulaşmak için çok çalışmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Mevlüt Aktan: “İki önemli transferi tamamladığımız için mutluyuz”

Andrej Djokanovic ve Sinan Osmanoğlu’nun transferleriyle ilgili olarak konuşan başkan Mevlüt Aktan, “Devre arasında genç ve dinamik bir oyuncu olan Andrej’i kadromuza kattık. Takımımız için güçlü bir oyuncu olacak. Sinan da tecrübesiyle bu ligde şampiyonluk yaşamış bir isim. Takımımıza önemli katkılar sağlayacaklarına inanıyoruz. İki önemli transferi tamamladığımız için mutluyuz. Hedefimiz Süper Lig ve bu doğrultuda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transferlerin kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Andrej Djokanovic kimdir?

Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Andrej Djokanovic, 1 Mart 2001 tarihinde Bosna-Hersek’in Kasindo şehrinde doğdu. Futbola FK Sarajevo’nun altyapısında başladı ve burada profesyonel kariyerine adım attı. 2022-2023 sezonunda Türkiye’de futbol kariyerine Trendyol Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü’nde devam etti. Şampiyonlar Ligi Elemeleri’nde 4, UEFA Avrupa Ligi Elemeleri’nde 4 ve UEFA Konferans Ligi Elemeleri’nde 2 maça çıkan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, 221 maçta 14 gol ve 31 asist performansı sergiledi.

Sinan Osmanoğlu kimdir?

Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Sinan Osmanoğlu, 9 Ocak 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Sinan, Bayrampaşaspor takımıyla profesyonel kariyerine adım attı. 2012-2013 sezonunda Altınordu’ya transfer olan tecrübeli savunmacı, İzmir ekibiyle TFF 1. Lig’e yükseldi. 5 sezonun ardından 2017-2018 sezonunda Gaziantep FK’ya transfer olan Sinan, 2018-2019 sezonunda tekrar Altınordu’ya imza attı. Altınordu’da başarılı bir performans sergiledikten sonra MKE Ankaragücü’ne transfer olan Sinan, Başkent ekibiyle Süper Lig’e çıkma sevinci yaşadı. 2022-2023 sezonunda transfer olduğu Çaykur Rizespor ile bir kez daha Süper Lig’e yükselme başarısı yaşayan tecrübeli stoper, 344 resmi maçta 26 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

Manisa FK, kadrosuna iki yeni oyuncu katıyor!

Sıradaki haber:

Manisa FK, kadrosuna iki yeni oyuncu katıyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.