h Dolar 34,2963 % 0.1
h Euro 36,9715 % 0.1
h Sterlin 44,3447 % -0.33
h Altın (Gr) 2.994,93 %-1,08
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Spor
  • Manisa’dan Yunusemre’ye gümüş madalyayla dönen güreşçi

Manisa’dan Yunusemre’ye gümüş madalyayla dönen güreşçi

Yunusemre Belediyespor'un genç güreşçisi Kadir Kadiroğlu, Zonguldak'ta düzenlenen Okul Sporları B Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Birinciliği'nde 48 kiloda gümüş madalya kazandı. Kadir Kadiroğlu, başarılarıyla milli takıma yükselme potansiyeli gösteriyor. Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan da sporcunun gelişimi ve başarılarından gurur duyduklarını belirtti.

Yunusemre Belediyespor’un genç güreşçisi Kadir Kadiroğlu, Zonguldak’ta düzenlenen Okul Sporları B Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Birinciliği’nde ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Kadir Kadiroğlu, 48 kilo kategorisinde mücadele eden ve Yunusemre Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi olan genç bir sporcu olarak başarılı bir performans sergiledi.

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, Kadir’in gelecekte milli takıma yükseleceğine olan inancını dile getirerek, “Kadir Kadiroğlu, altyapımızdan yetişen önemli bir güreşçimizdir ve başarılarıyla bizleri gururlandırmaya devam etmektedir. Geçen yıl okul sporlarında ikinci ve Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olarak Manisa’yı başarıyla temsil etmişti. Bu yıl ise ikincilik madalyasıyla başlangıç yapıp, ilerleyen dönemlerde Türkiye şampiyonu olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Kadir’e ve onun başarısında emeği geçen antrenörlerimize tebriklerimi iletiyor ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yunusemre Belediyespor’un genç güreşçisi Kadir Kadiroğlu’nun gümüş madalya kazandığı haberinin ayrıntılarına Vakit.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İstanbulspor’da Hakan Yakın dönemi sona eriyor

Sıradaki haber:

İstanbulspor’da Hakan Yakın dönemi sona eriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.