h Dolar 34,2950 % 0.1
h Euro 37,0043 % 0.1
h Sterlin 44,4598 % -0.1
h Altın (Gr) 3.016,23 %-0,37
h BIST100 8.752,47 %-0,97
a
  • Vakit
  • Spor
  • Menemen FK’nın evinde Karaman FK’yı ağırlaması bekleniyor

Menemen FK’nın evinde Karaman FK’yı ağırlaması bekleniyor

Menemen FK, yarın Karaman FK'yı evinde konuk edecek. Menemen FK 31 puanla 6. sırada yer alırken, Karaman FK ise 21 puanla 11. sırada bulunuyor. İki takım da bu maçtan galibiyetle ayrılarak hedeflerine ulaşmak istiyor. Karşılaşmayı Aydın bölgesinden Eren Özyemişcioğlu yönetecek. Yardımcı hakemler Mert Baykal ve Gökmen Çambel olacak. Dördüncü hakem ise Yunus Emre Çakar olacak.

Menemen FK, ikinci devrenin ilk maçında yarın Karaman FK’yı ağırlayacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen FK, 20. hafta maçında yarın Karaman FK’yı konuk edecek. Maç, Menemen İlçe Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak. Menemen FK, karşılaşma öncesinde 31 puanla 6. sırada yer alırken, konuk ekip Karaman FK ise 21 puanla 11. sırada bulunuyor. Her iki takımın da galibiyet arayışıyla çıkacakları bu mücadelede Menemen FK, üst sıralara tırmanma amacı güderken, Karaman FK ise Menemen’i mağlup ederek play-off hattına yaklaşmak istiyor.

Bu zorlu müsabakayı yönetecek olan hakem ise Aydın bölgesinden Eren Özyemişcioğlu olacak. Özyemişcioğlu’nun yardımcılıklarını Mert Baykal ve Gökmen Çambel yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Yunus Emre Çakar olacak.

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Antalya’da devre arası kampını son antrenmanla tamamladı.

Sıradaki haber:

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Antalya’da devre arası kampını son antrenmanla tamamladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.