h Dolar 33,9957 % -0.22
h Euro 38,0316 % -0.22
h Sterlin 45,2948 % 0.55
h Altın (Gr) 2.833,67 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Montella, Trabzonspor’u ziyaret etti

Montella, Trabzonspor’u ziyaret etti

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Trabzonspor'u ziyaret etti. Antalyaspor ile yapacakları maç öncesi, Montella, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ile buluştu. Montella antrenmanı da izleyerek Batista Mendy ve kaleci antrenörü Candeniz Velioğlu için yapılan doğum günü kutlamasına katıldı. Montella, Trabzonspor'a teşekkür ederek başarı diledi. Abdullah Avcı da Montella'ya bir forma hediye etti.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Trabzonspor’u ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonu’nun A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Trabzonspor’u ziyaret etti. Montella, Trabzonspor’un Antalyaspor ile oynayacağı maç öncesinde Teknik Direktör Abdullah Avcı ile bir araya geldi. İtalyan teknik adam, antrenman öncesinde Avcı ve futbolcularla sohbet etti. Montella, antrenmanın bir bölümünü takip ettikten sonra, futbolcu Batista Mendy ve kaleci antrenörü Candeniz Velioğlu’nun doğum günü kutlamasına katıldı. Misafirperverlikleri için Avcı ve futbolculara teşekkür eden Montella, başarı dileklerinde bulundu. Avcı da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Montella’ya isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye etti.

Dursun Özbek: “Yetki sahibi kişiler bunu başaramazlarsa gereğini yapmak zorunda kalacaklar”

Sıradaki haber:

Dursun Özbek: “Yetki sahibi kişiler bunu başaramazlarsa gereğini yapmak zorunda kalacaklar”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.