h Dolar 34,2335 % 0
h Euro 37,0987 % 0
h Sterlin 44,5333 % -0.52
h Altın (Gr) 2.994,22 %-0,03
h BIST100 8.654,39 %-1,58
a
  • Vakit
  • Spor
  • Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nden Çağdaş Bodrum’a Teşekkür Etti

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nden Çağdaş Bodrum’a Teşekkür Etti

Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Geleneksel Medya Başarı Ödülleri'nde, Çağdaş Bodrum Spor Kulübü'ne teşekkür edilerek plaket takdim edildi. Muğla Demircioğlu Park Hotel Balo Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyona medya mensupları, siyasi parti temsilcileri ve iş insanları katıldı. Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Başkanı Dağlarca Çağlar, plaketi Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut'tan aldı. Akbulut, kulübün Muğla'ya büyük bir katkı sağlaması ve başarılı performansı nedeniyle ödülün verildiğini ifade etti.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Geleneksel Medya Başarı Ödülleri’nde, Çağdaş Bodrum Spor Kulübü’ne plaket takdim edildi. Muğla Demircioğlu Park Hotel Balo Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyona, Muğla’da görev yapan medya mensupları, siyasi parti temsilcileri ve iş insanları katıldı. Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Başkanı Dağlarca Çağlar’ın da katıldığı gecede, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut tarafından kendisine plaket verildi.

Akbulut yaptığı konuşmada, Çağdaş Bodrum Spor Kulübü’nün Bodrum’dan başarılı bir çıkış yaparak, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nden Süper Lig’e yükselme başarısını gösterdiklerini ve Muğla seyircisine keyifli maçlar izlettiklerini belirtti. Akbulut, kulübün Muğla’da spora yaptığı katkılar ve öncülükleri için bu ödülü takdim ettiklerini ifade etti.

Plaket için teşekkürlerini sunan Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Başkanı Dağlarca Çağlar, Akbulut’a takım imzalı bir forma hediye etti. Çağlar, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin tarafsız habercilik anlayışıyla büyük bir görev üstlendiğini ve Çağdaş Bodrum Spor Kulübü’ne verdikleri destekler için tüm gazetecilere teşekkürlerini iletti.

Sivasspor takımı, Samsun’a seyahat etti

Sıradaki haber:

Sivasspor takımı, Samsun’a seyahat etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.