h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Spor
  • Muğla’daki U16 kız hokey takımı, ilk karşılaşmasında zafer elde etti

Muğla’daki U16 kız hokey takımı, ilk karşılaşmasında zafer elde etti

Muğla il karması U16 kızlar hokey takımı, Ankara Hokey Yıldızları karşısında 17-0 gibi farklı bir skorla galip geldi. Takımın gollerini Tuanna Sel, Aleyna Satılmış, Melis Naz Kaleli, Ayşegül Uğur ve Berfin Dilek Yiğit kaydetti. Muğla il karmasının baş antrenörü Serkan Şen, takımın performansından memnun olduğunu ve şampiyon olarak döneceklerini düşündüğünü belirtti. Bir sonraki turdaki rakipleri ise Zonguldak Gençlik Merkezi oldu.

Muğla il karması U16 kızlar hokey takımı, Ankara Hokey Yıldızları ile yaptığı ilk maçta büyük bir galibiyet elde etti. Sonuç, 17-0 oldu. Bu müsabakada Tuanna Sel, Aleyna Satılmış, Melis Naz Kaleli, Ayşegül Uğur ve Berfin Dilek Yiğit’in attığı goller ön plana çıktı. Takımın baş antrenörü Serkan Şen, oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek, sakatlığı bulunan oyuncuları dinlendirdiklerini ve genç sporculara şans verdiklerini söyledi. Şampiyon olarak dönme hedeflerinin olduğunu ifade eden Şen, bir sonraki turda Zonguldak Gençlik Merkezi ile karşılaşacaklarını açıkladı. Muğla Hokey İl Karması, bu müsabakaya umutla bakıyor.

Saha Komiserleri Derneği Kayseri Şubesi’nde Yönetim Değişikliği Gerçekleşti

Sıradaki haber:

Saha Komiserleri Derneği Kayseri Şubesi’nde Yönetim Değişikliği Gerçekleşti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.