h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Muslera’dan müthiş penaltı kurtarışı!

Muslera’dan müthiş penaltı kurtarışı!

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Kayserispor maçında penaltı kurtararak takımına büyük bir avantaj sağladı. Mücadelenin 45. dakikasında Stephane Bahoken'in penaltı vuruşunu başarılı bir şekilde engelleyen Muslera, Süper Lig'de uzun bir aradan sonra penaltı kurtaran ilk kaleci oldu. Bu önemli an, Galatasaray'ın zaferinde etkili oldu.

Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Galatasaray’ın Kayserispor ile oynadığı maçın 45. dakikasında Stephane Bahoken’in penaltısını kurtardı.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray, evinde Kayserispor ile mücadele ederken Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, kritik bir penaltı kurtardı. Karşılaşmanın 42. dakikasında ceza sahası içinde Abdülkerim Bardakcı’nın topa eliyle müdahale etmesi üzerine hakem Atilla Karaoğlan, VAR incelemesinin ardından penaltı kararı verdi. Maçın 45. dakikasında penaltı atışını kullanmak için topun başına gelen Stephane Bahoken’in vuruşunu kaleci Fernando Muslera, sağ tarafına gelen topu muhteşem bir kurtarışla çıkardı.

Muslera, Süper Lig’de 7 Ağustos 2022’de oynanan Antalyaspor maçından sonra ilk kez bir penaltıyı başarıyla engelledi.

Galatasaray, kendi sahasındaki yenilmezlik serisini 27 maça taşıdı

Sıradaki haber:

Galatasaray, kendi sahasındaki yenilmezlik serisini 27 maça taşıdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.