h Dolar 34,2769 % -0.02
h Euro 37,1012 % -0.02
h Sterlin 44,3481 % 0.01
h Altın (Gr) 2.992,76 %0,01
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Spor
  • Mustafa Dalcı, mücadelemizi sonuna kadar veriyoruz.

Mustafa Dalcı, mücadelemizi sonuna kadar veriyoruz.

Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Trabzonspor maçında ellerinden geleni yaptıklarını ancak kalite farkının ortaya çıktığını belirtti. Trabzonspor'a deplasmanda 3-1 yenilen Manisa FK, genç oyunculara şans verdi ve direnç göstermeye çalıştı. İkinci yarı daha derli toplu bir oyun sergileyen takım, mağlubiyeti kabul etti ve Trabzonspor'u tebrik etti. Mustafa Dalcı, Trabzonspor'un yolunun açık olmasını diledi.

Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ellerinden geleni yaptıklarını ancak rakiplerinin daha üstün olduğunu söyledi. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Trabzonspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olan Manisa FK’da Mustafa Dalcı, genç oyunculara şans verdiklerini ifade ederek, ilk yarıda Trabzonspor’un üstün oyununa karşı kompakt bir savunma sergilemeye çalıştıklarını belirtti. İkinci yarıda ise daha organize bir oyun ortaya koyduklarını dile getiren Dalcı, bu performanstan memnun olduğunu söyledi. Ancak, kalite farkının ortaya çıktığını ve maçı kaybettiklerini kabul etti. Dalcı, Trabzonspor’u tebrik ederken, yolunun açık olmasını diledi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile Ümraniyespor arasındaki maç hala berabere devam ediyor (0-0)

Sıradaki haber:

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile Ümraniyespor arasındaki maç hala berabere devam ediyor (0-0)

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.