h Dolar 34,2704 % -0.03
h Euro 37,1042 % -0.03
h Sterlin 44,3982 % 0.11
h Altın (Gr) 2.993,85 %0,05
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Spor
  • Öğrenciler, Sarıgöl ilçesine sporda bir kupa daha kazandırdı

Öğrenciler, Sarıgöl ilçesine sporda bir kupa daha kazandırdı

Manisa'da düzenlenen okul sporları müsabakalarında Sarıgöl Atatürk Ortaokulu'nun küçük kızlar voleybol takımı, il dördüncülüğü elde ederek ilçeye bir kupa daha kazandırdı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, başarılarından dolayı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederken, okul müdürü Ayten Şahbazlar ise gurur duyduğunu ifade etti.

Manisa’da düzenlenen okul sporları müsabakalarında Sarıgöl okulları bir kez daha başarı elde etti. Sarıgöl Atatürk Ortaokulu’nun küçük kızlar voleybol takımı, il dördüncüsü olarak ilçeye kazandırdığı kupa ile gurur duyulmasını sağladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları projesi kapsamında düzenlenen turnuvada ilçeyi temsil eden Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol Takımı, il dördüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Bu başarıyla ilgili olarak Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, “Atatürk Ortaokulu Küçük Kızlar voleybol takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları turnuvasında il dördüncülüğü elde ederek hak ettikleri bir kupa kazandırdı. Öğrencilerimizi ve başarılarına katkıda bulunan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Müdürü Ayten Şahbazlar da, öğrencileri ve emeği geçen öğretmenleriyle gurur duyduğunu ifade ederek, başarıların devamını diledi. Sarıgöl Atatürk Ortaokulu’nun küçük kızlar voleybol takımı, ilçenin spor arenasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Milli Atlet İbrahim Karateker, Paris 2024 Olimpiyatları için hedef koydu

Sıradaki haber:

Milli Atlet İbrahim Karateker, Paris 2024 Olimpiyatları için hedef koydu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.