h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Pınar Karşıyaka, son 16 turuna adım atmak için sahaya adımlarını atıyor

Pınar Karşıyaka, son 16 turuna adım atmak için sahaya adımlarını atıyor

Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi Play-In Turu'ndaki son maçında İspanyol ekibi Breogan'ı ağırlayacak. Yeşil-kırmızılılar, rakibini yenerek son 16'ya adını yazdırmak istiyor. İlk maçta galip gelen Karşıyaka, ikinci maçı kaybederek seride 1-1 beraberlik yaşadı. Ancak iç sahada oynadığı son 4 maçı kazanan Karşıyaka, seriyi devam ettirerek bir üst tura çıkmak istiyor. Başarılı olmaları halinde Lenovo Tenerife, Hapoel Bank Yahav ve Peristeri ile K Grubu'nda yer alacaklar.

P. Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi Play-In Turu’nda son 16’ya yükselmek için İspanyol takımı Breogan’ı ağırlayacak. Yeşil-kırmızılılar, hatasız bir performans sergileyerek galibiyet elde etmek istiyor.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde E Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan P. Karşıyaka, Play-In Turu’nda bir üst tura çıkmak için mücadele edecek. Yarın, F Grubu’nu üçüncü sırada tamamlayan İspanyol takımı Breogan ile karşılaşacaklar. Mücadele, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak. İlk maçı evinde 89-85 kazanan P. Karşıyaka, İspanya’daki rövanş maçında 80-73 mağlup olarak seriyi 1-1’e getirdi. Bu sezon evinde oynadığı Avrupa maçlarında tam bir galibiyet serisi yakalayan P. Karşıyaka, bu ritmi sürdürerek son 16’ya adını yazdırmak istiyor. Yeşil-kırmızılılar, eşleşmeyi geçmeleri halinde Lenovo Tenerife (İspanya), Hapoel Bank Yahav (İsrail) ve Peristeri (Yunanistan) takımlarıyla K Grubu’nda yer alacaklar.

Göksel Gümüşdağ: “Karzev’in savunmasını değerlendirip, bir karar alacağız”

Sıradaki haber:

Göksel Gümüşdağ: “Karzev’in savunmasını değerlendirip, bir karar alacağız”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.